Stigende efterspørgsel på turistkørsel får VT Bus til at investere i to nye busser

VT Bus har i de seneste måneder kunne præsentere kunderne for to nye busser. Investeringen i en splinterny Van Hool-konferencebus og en Volvo bus med plads til 70 passagerer skyldes, at turistkørslen er kommet rigtig godt fri af Covid 19’s klør.


- Vi oplever en stigende efterspørgsel på turistkørsel, og vi er kommet rigtig godt på den anden side af Coronaen. Vi ser ind i en vinter, hvor folk gerne vil på skiferie, efter de ikke har været det i små to år. Det kan vi godt mærke, for vi får flere forespørgsler end normalt på både transport af skirejsende og fra folk, der ønsker at booke skiferien som en pakkerejse hos os, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.

 

- På grupperejser generelt oplever vi også flere forespørgsler, for mange er ikke kommet af sted på de rejser, som de plejer. Den øgede efterspørgsel er glædelig, og vi glæder os til at løfte de mange transportopgaver, siger Benny Petersen.

 

Han forklarer formålet med investeringen i vognparkens to nye medlemmer således:

 

- Konferencebussen er tiltænkt ture og rejser, hvor passagererne ønsker ekstra komfort på turen, mens Volvo-bussen med plads til 70 passagerer er mere målrettet foreninger og institutioner, der ønsker en god økonomi i udflugter og kortere ture, siger Benny Petersen.

       

Vil du booke en tur i en af vores nye busser eller høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel? Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk.


​På billedet ses VT Bus’ nye konferencebus.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.