​På rundtur i Nordfyn med Alzheimerforeningen Trekanten

Tirsdag var vi en tur Nordfyn rundt med Alzheimerforeningen Trekanten. Den hyggelige udflugt blev kørt i en vores nye og komfortable turistbusser. Vi takker for opgaven, og det var som sædvanligt en fornøjelse at køre for Alzheimerforeningen Trekanten.


Ønsker du og dit selskab, gruppe eller forening en vellykket dagstur eller busrejse, så vælg VT Bus som arrangør af din tur. Vi har stor erfaring i at arrangere alle typer af dagsture, busrejser og udflugter, og med os som dit busselskab kan du både få inspiration til turen med forslag til spændende destinationer og udflugtsmål, eller lade os booke aktiviteter, museer og lignende samt arrangere måltider og forplejning. Så bliver det ikke lettere at få en hyggelig dag eller uge i godt selskab i vores dejlige land.


Læs mere om busture

https://vtbus.dk/vi-tilbyder/busture-endagsture.aspx


Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.