Buskørsel med professionelt busselskab fra og i Sønderjylland

Ønsker du buskørsel med et erfarent busselskab i eller fra Sønderjylland og byer som Haderslev, Vojens og Christiansfeld? I VT Bus tilbyder vi en lang række af forskellige former for bustransport i behagelige og komfortable turistbusser og minibusser. Vi tager altid udgangspunkt i dit behov for transport, og det sikrer, at din opgave bliver løst, som du ønsker det. Med afgang fra eksempelvis Haderslev, Vojens eller Christiansfeld kører vi firmakørsel, grupperejser, busture og andre former for turistkørsel fra og i Sønderjylland.

Behagelige turistbusser og dygtige chauffører får dig sikkert ud og hjem

Din tur med VT Bus bliver kørt af vores team af erfarne chauffører, og det får dig og dit selskab frem til tiden – sikkert og effektivt. Vi er et busselskab, der kombinerer gode chauffører med en vognpark af moderne turistbusser og minibusser. Den kombination er din garanti for professionel buskørsel. Uanset om du skal på udflugt i Jylland eller på en grupperejse i Europa.

VT Bus er medlem af Rejsegarantifonden.

Turistkørsel til den store eller lille transportopgave

I VT Bus har vi vognparken til at løse alt fra en enkeltstående tur til større opgaver som transport af konference-, festivalgæster eller deltagere ved idrætsstævner.

VT Bus tilbyder følgende typer buskørsel:

• VIP-kørsel med minibus

• Leje af bus med chauffør

• Enkeltstående bustransfers

• Grupperejser

• Lufthavnskørsel

• Firmakørsel

• Endagsture

• Turistkørsel

For yderligere information eller et tilbud på buskørsel

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og hør om vores tilbud inden for buskørsel med udgangspunkt i Sønderjylland og byer som Haderslev, Christiansfeld eller Vojens.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.