Hvordan vælger du det rigtige busselskab til din bustransport?

Vælger du VT Bus blandt de mange busselskaber i Jylland og Danmark, så kører du og din gruppe med et familieejet busselskab, der lever af at levere gode transportoplevelser med vores nye og komfortable turistbusser. Bag rattet på de behagelige busser sidder én af vores mange dygtige chauffører.

Busselskaber i Danmark er forskellige, og i VT Bus lægger vi vægt på, at din bustur, busrejse eller anden bustransport bliver skræddersyet efter dine ønsker til turen. Det sikrer, at din buskørsel matcher dine forventninger til turen 100 procent. Kombinationen af servicemindede chauffører og komfortable turistbusser giver din gruppe tryg, sikker og behagelig transport.

Busselskabet VT Bus har vognparken til din buskørsel

Blandt busselskaber i Jylland er VT Bus kendetegnet ved en moderne vognpark, der er klar til at løfte både større og mindre transportopgaver i hele Danmark og Europa. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm. Med busser fra plads til fra 8 til 83 passagerer har vi helt sikkert turistbussen, der matcher dit behov for transport.

Tag turistbussen i stedet for flyet

Turistbussen er en grøn måde at rejse på? I forhold til benzinbiler eller flyet mindsker du klimaaftrykket, når du rejser som en større gruppe i en turistbus. VT Bus er medlem af brancheforeningen for busselskaber i Danmark, Dansk PersonTransport, der har udregnet Co2-udledningen ved forskellige transportformer*.

turistbussen-er-grønnere (1)

​I VT Bus løfter vi alle former for transport, som busselskaber tilbyder, for eksempel:

• Transport til større events og arrangementer

• Firmakørsel

• Skolebus og institutionskørsel

• Udflugter i ind- og udland

• Grupperejser i bus

• Kørsel af studieture, ekskursioner og virksomhedsbesøg

• Handicapkørsel

• Kørsel af bryllupsgæster

• Transport ved idrætsstævner

• Blå mandag

​Få yderligere information eller tilbud på kørsel med turistbus

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og hør om vores tilbud inden for turistkørsel i behagelige turistbusser i Jylland, Danmark og Europa.

VT Bus er et familieejet busselskab, der har levet af at levere gode transportoplevelser siden 1975.* https://www.danskpersontransport.dk/nyheder/flyer-turistbussen-den-groenne-maade-at-rejse-paa/

Nyhed fra Dansk PersonTransport offentliggjort 20. juni 2020.

​​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.