Handelsbetingelser VT Bus

Pris og specifikationer for buskørslen med VT Bus fremgår af kundens ordrebekræftelse.

Ansvar og afbestilling

Ønsker kunden under buskørslen ændringer som forlænger køretiden og/ eller ventetiden i forhold til det aftalte på ordrebekræftelsen. Tillægger VT Bus et beløb for den forøgede tid på kundens faktura.

Opstår der forsinkelser under buskørslen som skyldes kunden, bliver fakturaen tillagt et beløb for den forøgede tid.

Afbestilling af buskørsel som ikke overstiger 24 timer skal - medmindre andet er aftalt med VT Bus – ske senest 48 timer før buskørslen begynder. Sker afbestillingen senere fakturerer VT Bus kunden 100 procent.

Afbestilling af buskørsel som overstiger 24 timer skal - medmindre andet er aftalt med VT Bus – ske senest 96 timer før buskørslen begynder. Sker afbestillingen senere fakturerer VT Bus kunden 100 procent.

Bestilleren af buskørslen har ansvaret for, at deltagerne i transporten ikke forårsager skade på køretøjet. Sker dette vil VT Bus tillægge udgiften til udbedring af skade til fakturaen.

Bestilleren af buskørslen har ansvaret for, at deltagerne i transporten ikke er skyld i unødvendig stor rengøring af bussen. Sker dette vil VT Bus tillægge udgiften til rengøring til fakturaen.

Buskørslen sker i ikke-ryger busser.

Betalingsbetingelser og reklamationer

Betalingsbetingelser for buskørsel med VT Bus er otte dage fra fakturadato medmindre andet er aftalt.

Ved buskørsler over flere dage sørger kunden for indkvartering og bespisning af chauffør eller chauffører. Er dette ikke tilfældet påfører VT Bus udgiften hertil til fakturaen, medmindre andet er aftalt.

Efter buskørslen vil eventuelle glemte sager blive indleveret til VT Bus’ kontor, hvor de kan afhentes. VT Bus hæfter på ingen måde for glemte sager.

Opstår der under buskørslen situationer, som kunden ikke er tilfreds med, skal dette straks meddeles chaufføren. Bliver situationen ikke løst tilfredsstillende herefter, skal kunden straks kontakte VT Bus’ vagttelefon.

Har kunden reklamation over buskørslen skal denne ske skriftligt og senest 48 timer efter turens afslutning til VT Bus.

Opdateret 15.9.2022​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.