​- Et professionelt og fleksibelt busselskab

Har du været på busrejse med Jelling Rejser? Så har du højest sandsynligt kørt med VT Bus. I de seneste fire år har det vejlensiske busselskab kørt for Jelling Rejser, der blandt andet arrangerer gruppe- og firmaevents.​

​- Samarbejdet mellem Jelling Rejser og VT Bus begyndte med, at vi fik anbefalet VT Bus af en partner i branchen, og så har det udviklet sig stille og roligt derfra. Vi er rigtig glade for, hvordan samarbejdet med VT Bus fungerer. Det er professionelt, og vi har intet at sætte en finger på, siger rejsekonsulent i Jelling Rejser, Mette Marie Andersen.

​- Vi oplever, at VT Bus er meget fleksible, er hurtige til at svare og løser opgaverne professionelt med deres moderne og komfortable turistbusser. Tilbagemeldingerne fra vores gæster, der har kørt med VT Bus er positive, og der er særligt ros til chaufførerne, siger Mette Marie Andersen.

​Læs mere om Jelling Rejser på rejsebureauets hjemmeside jellingrejser.dk

​Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

​Fakta om Jelling Rejser

​Jelling Rejser er et lille og seriøst gruppe- og specialrejsebureau, der blev grundlagt i Jelling. I mere end 25 år har Jelling Rejser oparbejdet et godt og solidt netværk i udlandet, der gør det muligt for os at arrangere stort set alle former for gruppe- og specialrejser uanset tema, indhold og mål. (kilde: Jelling Rejsers hjemmeside).

Teksten er offentliggjort første gang 4. september 2019​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.