VINGSTED kører med VT Bus

VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter ved Vejle har VT Bus som busleverandør, og salg og marketingschef Brian Runge er glad for det længerevarende samarbejde med VT Bus.

​- Vi har 110.000 kunder om året i Vingsted og har ofte brug for bustransport. Uanset om det er til afhentning på banegården, kørsel til og fra Vingsted eller det er kørsel til eksterne hoteller ved større arrangementer, hvor vi ikke har kapacitet til at have alle gæster boende i Vingsted, så leverer VT Bus varen, siger salg- og marketingschef i Vingsted, Brian Runge.

​- Ved større events, hvor vi har opsamling i hele landet, har vi tidligere brugt andre selskaber, men i dag bruger vi stort set kun VT Bus. Det fortæller noget om den service, som VT Bus leverer, at vi nu kun har en leverandør i dag. VT Bus er en virksomhed med benene solidt plantet på jorden, og de slår ikke større brød op end de kan bage. Nøgleordene er stabilitet og troværdighed, fortæller Brian Runge.

​Han oplever, at Vingsteds kunder er tilfredse med transporten i VT Bus’ busser.

​- Selvom det er VT Bus, der kører busserne, så er det os, der får feedbacken og lægger navn til ydelsen, derfor skal det være i orden, og vi får god feedback på vores bustransport. Kvaliteten af VT Bus’ busser passer perfekt til de opgaver, som Vingsted har behov for, og vi oplever en stab af dygtige og sympatiske chauffører, og det er vigtigt for vores gæsters oplevelse, siger Brian Runge.

​- Vi er inde i en kraftig vækst og har mere eller mindre udsolgt på firmaevents i efteråret frem til 2023, så der bliver også godt brug for VT Bus’ busser og chauffører i fremtiden, siger Brian Runge.

​Læs mere om det aktive hotel på vingsted.dk ​​

Teksten er offentliggjort første gang 15. januar 2020​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.