dscf2166Det spiller, når Luftens Helte kører med VT Bus

VT Bus leverer tourbussen og chaufføren, når 19-mands bandet Luftens Helte turnerer rundt i Danmark og optræder live med alle de fedeste sange fra de største tegnefilm gennem tiderne. Aarhus-bandet bestående af fuldtids- og deltidsmusikere med en fælles passion for de store Disney-klassikere har gennem flere år kørt fast med VT Bus.


​- Vi benytter VT Bus som vores busselskab, fordi de giver os den sikkerhed og tryghed, vi har brug for som musikere. Vi kan koncentrere os om vores arbejde, der er at spille musik, for vi ved, at bussen kommer til tiden, og chaufføren har styr på turen. Det spiller bare med VT Bus og ikke en eneste gang er en aftale kikset, siger Sune Aaes-Jørgensen, der spiller bas i Luftens Helte og har kontakten til VT Bus.


​- Udover, at VT Bus overholder vores aftaler til punkt og prikke, så er de gode til at danne relationer, og det betyder bare noget, at jeg mærker, at vi ikke bare er et nummer i køen, når jeg ringer til VT Bus. Som et orkester har vi brug for bustransport på skæve tidspunkter og nogle gange af lidt skæve ruter, og her er VT Bus altid løsningsorienteret og får tingene til at gå op i en højere enhed, fortæller Sune Aaes-Jørgensen.


​Luftens Helte spiller i en normal sæson 15-20 koncerter, og bandet glæder sig over at være godt kørende med VT Bus.


​- I Luftens Helte kan vi anbefale VT Bus til alle, for vi bliver behandlet godt som kunde og får bustransport til en god pris, og så oplever vi aldrig, at vi er på tværs som kunde blot, fordi vi har nogle specifikke ønsker, siger Sune Aaes-Jørgensen.


​Vil du opleve Luftens Helte for fuld udblæsning med sangene fra de store Disney-tegnefilm, så giver bandet koncerter til april i Odense, Holstebro, Skive og Greve. Læs mere på luftens-helte.dk

​Foto: Andreas Sahl, www.andreassahl.dk

Teksten offentliggjort første gang 2. marts 2022​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.