Bustransport i Danmark og Europa i behagelige turistbusser

​Har du behov for komfortabel bustransport i Jylland, på Fyn eller Sjælland? VT Bus er et erfarent busselskab, der løfter dine transportopgaver med firestjernede turistbusser og rutinerede chauffører. Ofte med udgangspunkt i Trekantområdet, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland og Fyn. Kombinationen af lækre busser og dygtige chauffører sikrer, at du og din gruppe får en god og tryg køreoplevelse i Danmark og kommer ud og hjem til tiden.

Firestjernede turistbusser klarer din bustransport i Jylland og Danmark

I VT Bus løser vi et bredt spekter af opgaver inden for bustransport. Fælles for alle vores ture er, at vi løser dit behov for kørsel med turistbusser med udgangspunkt i dine ønsker. I vores vognpark af komfortable firestjernede turistbusser og minibusser har vi helt sikkert bussen, der matcher din gruppes ønsker. Uanset om du skal på en hyggelige endagstur i Danmark eller en grupperejse med bus til vores europæiske naboer.

Vi er et familieejet busselskab, der har leveret gode transportoplevelser i Jylland og resten af Danmark siden begyndelsen i 1975. Alle vores firestjernede turistbusser og behagelige minibusser er Euro6, som er den nyeste miljønorm. Vi har overenskomst med 3F for vores team af dygtige chauffører, der løbende deltager i kurser.

Ønsker du og din gruppe at styrke sammenholdet og få en dag rig på oplevelser, så tag på en udflugt i skønne Danmark med én af vores firestjernede turistbusser. En bustur er en oplagt mulighed for en dag med hygge, spændende aktiviteter og socialt samvær i centrum.

I VT Bus er vi medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.

Buskørsel i Sydjylland, Trekantområdet, Fyn og Østjylland

VT Bus tilbyder vores køreoplevelse til alle, der ønsker stabil og effektiv bustransport. Men vores kunder kommer primært fra Sydjylland, Trekantområdet, Fyn, Midtjylland og Østjylland. Fra byer som Kolding, Fredericia, Vejle, Billund, Give, Hedensted, Horsens, Haderslev, Herning, Ikast, Brande, Middelfart, Vojens, Christiansfeld, Esbjerg, Varde, Skanderborg, Odder, Silkeborg, Odense og Aarhus.

I VT Bus tilbyder vi blandt andet følgende typer af bustransport:

• Firmakørsel

• Endagsture

• Leje af bus med chauffør

• Turistkørsel

• Kørsel med VIP-minibus

• Enkeltstående bustransfers

• Grupperejser

• Lufthavnskørsel

For yderligere information eller et konkret tilbud på buskørsel

Kontakt os på 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTbus.dk og få et tilbud på bustransport i moderne firestjernede turistbusser i Danmark og til udlandet.​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.