Bustransport i behagelige turistbusser

Har du behov for bustransport? VT Bus er et erfarent busselskab, der løser dine transportopgaver med komfortable turistbusser og rutinerede chauffører med udgangspunkt i Trekantområdet, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland og Fyn. Kombinationen af lækre busser og dygtige chauffører sikrer, at du og din gruppe får en god og tryg køreoplevelse og kommer ud og hjem til tiden.

Store og små turistbusser klarer din bustransport

I VT Bus løser vi et bredt spekter af opgaver inden for bustransport. Fælles for alle vores ture er, at vi løser dit behov for kørsel med turistbusser med udgangspunkt i dine ønsker. I vores vognpark af komfortable turistbusser og minibusser har vi helt sikkert bussen, der matcher din gruppes størrelse. Uanset om du skal på en hyggelige endagstur i Danmark eller en grupperejse med bus til vores europæiske naboer.

Bustransport i Sydjylland, Trekantområdet, Fyn og Østjylland

VT Bus tilbyder vores køreoplevelse til alle, der ønsker stabil og effektiv buskørsel. Men vores kunder kommer primært fra Sydjylland, Trekantområdet, Fyn, Midtjylland og Østjylland. Fra byer som Kolding, Fredericia, Vejle, Billund, Give, Hedensted, Horsens, Haderslev, Herning, Ikast, Brande, Middelfart, Vojens, Christiansfeld, Esbjerg, Skanderborg, Odder, Silkeborg, Odense og Aarhus.

I VT Bus tilbyder vi følgende typer bustransport:

• Firmakørsel

• Endagsture

• Leje af bus med chauffør

• Turistkørsel

• Kørsel med VIP-minibus

• Enkeltstående bustransfers

• Grupperejser

• Lufthavnskørsel

For yderligere information eller et konkret tilbud på buskørsel

Kontakt os på 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTbus.dk og få et tilbud på bustransport i moderne turistbusser.​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.