Nyheder

Her finder du nyheder og gode historier fra VT Bus​.

Lav en fast aftale med VT Bus om firmakørsel og få din egen chauffør
12-01-2022
Har du og dit firma brug for fast buskørsel til eksempelvis besøg af forretningsforbindelser og samarbejdspartnere eller til kørsel af medarbejdere. Med en fast firmaaftale med VT Bus har dit firma mulighed for at få en fast chauffør, så det bliver et kendt ansigt, der kører alle jeres ture.
Læs hele nyheden
Vi ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår
22-12-2021
Nu nærmer den dejlige juletid sig med hastige skridt, og her i VT Bus håber vi, alle får en god højtid præget af kvalitetstid med familien.
Læs hele nyheden
Lej en bus med chauffør - når du ønsker effektiv og sikker bustransport
20-12-2021
Efterspørger du en turistbus eller minibus til din udflugt, endagstur eller til transport af medarbejdere eller kunder?
Læs hele nyheden
Vi glæder os til et spændende forår med FC Fredericia
17-12-2021
I VT Bus er vi eksponeringspartner og busleverandør til FC Fredericia. Klubben fra fæstningsbyen overvintrer på en 5. plads i landets næstbedste fodboldrække
Læs hele nyheden
VT Bus’ konferencebus giver mange muligheder
15-12-2021
Søger dit firma, forening eller sportsklub en eksklusiv køreoplevelse? Vores nye Van Hool-konferencebus giver dig og deltagerne på din bustur en komfortabel transportoplevelse i en topmoderne turistbus.
Læs hele nyheden
Flot derbysejr til Kolding IF Fodbold i Sydbank Pokalen
13-12-2021
Kolding IF Fodbold sluttede efteråret i fin stil, da klubben lørdag hjemme på Autocentralen Park besejrede Superligaklubben Vejle Boldklub med 2-1 i Sydbank Pokalen på to mål af Thomas Mikkelsen.
Læs hele nyheden
Buskørsel i behagelige turistbusser fra Kolding
07-12-2021
I VT Bus kører vi for Kolding IF Fodbold, skal vi køre for dig? Hos VT Bus bliver din tur kørt i nye og komfortable turistbusser med dygtige og erfarne turistbusser bag rattet. Vi er et familieejet busselskab, der har kørt turistkørsel siden 1975.
Læs hele nyheden
​VT Bus kører for Kolding IF Fodbold til lokalbraget i Sydbank Pokalen
02-12-2021
I VT Bus ser vi frem til at køre for Kolding IF Fodbold, når klubben lørdag kl. 18.00 møder naboerne fra Vejle Boldklub i Sydbank Pokalen.
Læs hele nyheden
Hyggelige busture og udflugter i nye og komfortable turistbusser
01-12-2021
Vil du på en hyggelig bustur i Danmark eller Nordtyskland med det sociale samvær i centrum?
Læs hele nyheden
Nye turistbusser og dygtige chauffører rammen om din buskørsel
29-11-2021
I VT Bus kører vi for FC Fredericia, skal vi køre buskørsel for dig? Hos VT Bus bliver din tur kørt i nye og behagelige turistbusser med erfarne og dygtige chauffører bag rattet. Vi har mere end 45 års erfaring i turistkørsel.
Læs hele nyheden
Bustransport til og fra Billund Lufthavn
19-11-2021
Har du brug for transfers af kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere eller flypersonale til og fra Billund Lufthavn?
Læs hele nyheden
Få store sportsoplevelser med VT Bus
17-11-2021
En Bundesligakamp i Berlin, en tur til Le Mans, eller til et Formel 1-løb. I VT Bus tilbyder vi grupperejser i bus til store sportsbegivenheder i Europa. Vi kan sammensætte turen lige efter dine ønsker til billetter og standard på hotellet.
Læs hele nyheden
Moderne turistbusser får dig frem til tiden - trygt og sikkert
15-11-2021
Ønsker du at køre i komfortable turistbusser og minibusser under din bustransport? Vælg VT Bus. Vi sikrer, at du og dit selskab får en behagelig køreoplevelse og kommer fra A til B til den aftalte tid.
Læs hele nyheden
​Har du kørt med VT Bus? Så bedøm oplevelsen på Facebook
10-11-2021
Har du været på en bustur eller busrejse med os? Så håber vi, at du og din gruppe har nydt turen i vores behagelige turistbusser og minibusser.
Læs hele nyheden
VT Bus med på FC Fredericias rejse mod toppen
01-11-2021
Med søndagens flotte 4-0 sejr hjemme over Vendsyssel FF tog FC Fredericia tredje sejr på stribe i NordicBet Ligaen.
Læs hele nyheden
Stigende efterspørgsel på turistkørsel får VT Bus til at investere i to nye busser
25-10-2021
VT Bus har i de seneste måneder kunne præsentere kunderne for to nye busser. Investeringen i en splinterny Van Hool-konferencebus og en Volvo bus med plads til 70 passagerer skyldes, at turistkørslen er kommet rigtig godt fri af Covid 19’s klør.
Læs hele nyheden
​Sådan! Kolding IF Fodbold videre i pokalen
20-10-2021
I VT Bus glæder vi os over, at Kolding IF Fodbold fra 2. Division i aftes spillede sig videre i Sydbank Pokalen med en sejr over Nykøbing FC fra 1. Division.
Læs hele nyheden
VT Bus kørte pokalsejre hjem
23-09-2021
Vi kørte tirsdag to pokalsejre hjem for vores klubber Kolding IF Fodbold og FC Fredericia.
Læs hele nyheden
Gulkrogcentret havde en god tur til Spreewald
20-09-2021
I slutningen af august og begyndelsen af september var 30 deltagere med brugerrådet ved Gulkrogcentret i Vejle på en busrejse til Spreewald i Tyskland. Rejsearrangøren var VT Bus, og Stig Rosthof, der er formand for brugerrådet, fortæller, at deltagerne på rejsen har været begejstrede for fem dages turen til den østlige del af Tyskland.
Læs hele nyheden
Gratis fodboldfest i Fredericia på fredag
10-09-2021
I VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om topholdet i NordicBet Ligaen FC Fredericia. Når klubben på fredag den 17. september tager imod FC Helsingør, er der dømt gratis fodboldfest med indvielsen af den nye Monjasa Tribune på Monjasa Park.
Læs hele nyheden
VT Bus på besøg hos Trapholt
06-09-2021
Lørdag den 4. september var vi en tur på Trapholt - Museum for Moderne Kunst og Design i Kolding med en gruppe med afgang fra Hotel Vejlefjord.
Læs hele nyheden
Sådan! FC Fredericia og Kolding IF Fodbold videre i pokalen
03-09-2021
FC Fredericia og Kolding IF Fodbold slog begge højere rangerende klubber ud af Sydbank Pokalen.
Læs hele nyheden
Buskørsel for kirker og menighedsråd
30-08-2021
Arrangerer din kirke eller menighedsråd busture og udflugter for kirkegængere og sognebørn? Når du vælger VT Bus som dit busselskab, bliver din tur kørt i nye og behagelige turistbusser og med erfarne chauffører bag rattet.
Læs hele nyheden
​VT Bus – Når turen skal være forkælelse
23-08-2021
En bustur kan være meget mere end kørsel fra A til B. Vil du og dit selskab forkæle jer selv med en eksklusiv oplevelse? Så vælg vores lækre VIP-minibus og kombiner oplevelsen med lækkerier som bobler og små snacks undervejs på turen.
Læs hele nyheden
​Kom godt ud og hjem fra julefrokosten med VT Bus
20-08-2021
Ønsker du at slippe for at tænke på transporten til din julefrokost? Med VT Bus’ nye turistbusser og minibusser kommer du og dit selskab sikkert og komfortabelt til og fra julefrokosten.
Læs hele nyheden
Flot start af FC Fredericia
16-08-2021
I VT Bus er vi glade for at køre for og bakke op om FC Fredericia i NordicBet Ligaen. Fredag vandt FCF 1-0 hjemme på Monjasa Park over Hvidovre IF
Læs hele nyheden
Kom så KIF Fodbold!
06-08-2021
I VT Bus kører vi for Kolding IF Fodbold, og lørdag kl. 13 sparker koldingenserne gang i "Operation Oprykning", når klubben hjemme på Autocentralen Park tager imod Thisted FC.
Læs hele nyheden
Tag din pensionistforening eller efterlønsklub med på en hyggelig bustur eller busrejse og dyrk det sociale samvær med VT Bus
02-08-2021
En bustur til bunkermuseet Tirpitz i Blåvand. En udflugt til det nye H. C. Andersens hus i Odense eller en busrejse til Mosel.
Læs hele nyheden
​VT Bus kører for FC Fredericia og Kolding IF Fodbold
30-07-2021
I weekenden kører VT Bus igen for de to fodboldklubber, som vi bakker op om. Lørdag spiller Kolding IF Fodbold træningskamp mod SC Weiche Flensburg, og søndag kl. 15.00 skal FC Fredericia forsøge at følge op på den fine premieresejr mod Hobro, når holdet gæster oprykkeren fra Nykøbing FC i NordicBet Ligaen.
Læs hele nyheden
​VT Bus ønsker alle en god sommer
09-07-2021
I VT Bus vil vi gerne ønske en fantastisk sommer til alle vores kunder, passagerer, ansatte og samarbejdspartnere. I VT Bus mærker vi genåbningen af Danmark, og vi glæder os over, at der er kommet gang i turistbuskørslen igen.
Læs hele nyheden

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476