Nyheder

Her finder du nyheder og gode historier fra VT Bus​.

VT Bus til Le Mans
19-06-2024
​Her er vores lækre Neoplan Skyliner-dobbeltdækker til 24 timers løbet i Le Mans. Vi kørte for vores gode kollegaer fra Iversen Bus.
Læs hele nyheden
​VT Bus står for bustransporten til Owen Luft Kånsert 2024
14-06-2024
Tobias Rahim, Rasmus Seebach og Suspekt er blandt de optrædende til årets udgave af Owen Luft Kånsert i Nordenskov. Vil du nyde festen i fulde drag, så tag bussen ud og hjem fra Owen Luft Kånsert.
Læs hele nyheden
VT Bus kører til DIF Skole OL finale i Billund
10-06-2024
I denne uge står Børnenes hovedstad Billund i idrætten og fællesskabets tegn, når 7.432 elever fra 346 klasser og 193 skoler fra 59 kommuner deltager i finalen i DIF Skole OL. I VT Bus glæder vi os til at stå for transporten til arrangementet, der giver børn fra 4.-8. klasse fra hele Danmark en olympisk Idrætsoplevelse.
Læs hele nyheden
​VT Bus i Fængslet
07-06-2024
I tirsdags var vores lækre Neoplan Skyliner-dobbeltdækker en tur i FÆNGSLET i Horsens med elever fra Bramdrup Skole fra Kolding. Tak for opgaven til Bramdrup Skole og til alle deltagerne på turen. Vi håber I havde en god tur.
Læs hele nyheden
​Stærke placeringer til VT Bus’ klubber i NordicBet Ligaen
03-06-2024
I VT Bus er vi stolte af at kunne bakke op om tre af klubberne i landets næstbedste fodboldrække, NordicBet Ligaen. Vi er busleverandør og partner i både Kolding IF Fodbold og FC Fredericia, og VIP-klub sponsor i Sønderjyske Fodbold.
Læs hele nyheden
​Rekorddeltagelse til Madsby Pige Cup betyder rekordmange busser fra VT Bus
30-05-2024
​Med 3500 deltagere er der rekorddeltagelse til årets udgave af Danmarks største og hyggeligste pigefodboldstævne, Madsby Pige Cup i Fredericia. Sidste år deltog 196 hold fra U/8-U/14 i stævnet, men i år deltager hele 288 hold i Madsby Pige Cup i den kommende weekend 31. maj til 2. juni 2024.
Læs hele nyheden
​Bornholm, Bornholm, Bornholm...
21-05-2024
​Ja, der er skønt på solskinsøen i Østersøen. I sidste uge havde vi fornøjelsen af at være på Bornholm med elever og lærere fra Bøgevangskolen fra Vejle, der kunne nyde turen til og på klippeøen i vores komfortable firestjernede Neoplan Skyliner-dobbeltdækker.
Læs hele nyheden
​VT Bus kørte studietur for IBC HHX Fredericia Middelfart
17-05-2024
I denne uge har vi haft fornøjelsen af at være på studietur i Bruxelles med IBC HHX Fredericia Middelfart med én af vores firestjernede turistbusser. Tak for opgaven til IBC HHX Fredericia Middelfart, og tak for en god tur til alle deltagere.
Læs hele nyheden
​VT Bus i Zwolle med Hedensted IF
15-05-2024
I Kristi Himmelfartsferien havde vi to firestjernede turistbusser afsted med fodboldspillere fra Hedensted IF til Holland. I alt var 115 spillere og 25 ledere fra HIF med i de to busser. Hedensted IF deltog i Veluwe Trophy Cup i Zwolle med syv hold fordelt på U12 - U15 drenge og U13/14 piger.
Læs hele nyheden
​VT Bus medspiller i pokalfinalen
08-05-2024
Man kan ikke sige Kristi Himmelfartsdag uden at sige pokalfinalen i herrefodbold i Parken. I VT Bus glæder vi os til at køre for glade fodboldfans til morgendagens pokalfinale mellem Silkeborg IF og AGF.
Læs hele nyheden
En grupperejse i bus styrker sammenholdet og giver store oplevelser
07-05-2024
Var det noget med en grupperejse til skønne Spanien? Med en busrejse i komfortable firestjernede turistbusser får du rig mulighed for at dyrke socialt samvær og hygge dig, ligesom du mindsker klimaaftrykket ved at tage bussen i stedet for flyet.
Læs hele nyheden
​Dyrk sammenholdet og skab nye minder med en grupperejse i bus
06-05-2024
Ønsker du og din gruppe at kombinere store oplevelser med hygge og socialt samvær? Så er en grupperejse i bus det rigtige svar. Samtidig mindsker du klimaaftrykket ved at rejse med en firestjernet turistbus i stedet for at tage flyet.
Læs hele nyheden
Tillykke med oprykningen til Sønderjyske Fodbold
03-05-2024
I aftes sikrede Sønderjyske Fodbold sig oprykning til 3F Superligaen med en 2-1 sejr over FC Fredericia foran en fremragende kulisse med 6.555 tilskuere på Sydbank Park. Her fra VT Bus skal lyde et kæmpe tillykke med oprykningen til Sønderjyske Fodbold, Sønderjylland og Haderslev.
Læs hele nyheden
​VT Bus’ firestjernede turistbusser kommer rundt i Danmark og Europa
26-04-2024
Vores behagelige firestjernede turistbusser kommer vidt omkring både i Danmark og i Europa. Her ses vores Mercedes Tourismo på tur til det grønlandske hus i Århus med Fredericia Gymnasium og på tur til Fort Østerlund med Balle Musik- & Idrætsefterskole.
Læs hele nyheden
​Madsby Pige Cup igen godt kørende
24-04-2024
Det er altid en fornøjelse at være med til at stå for transporten til større events og opleve de mange glade deltagere og være en del af en folkefest. Derfor glæder vi os i VT Bus over, at vi igen i år står for bustransporten til Danmarks største og hyggeligste pigestævne, Madsby Pige Cup i Fredericia.
Læs hele nyheden
​VT Bus i Billund og Paris - hvor vil du gerne hen i vores firestjernede turistbusser?
22-04-2024
VT Bus i Børnenes Hovedstad og i byernes by. Her er de seneste pletskud af vores lækre firestjernede turistbusser. Ønsker du en tryg og komfortabel transportoplevelse på din udflugt, grupperejse eller firmakørsel?
Læs hele nyheden
​Tag turistbussen på studietur i stedet for flyet og rejs mere klimavenligt
18-04-2024
Ønsker du og dine studiekammerater at tænke klimabelastningen ind i jeres studietur? I forhold til en flyrejse mindsker du CO2-aftrykket ved at rejse med en firestjernede turistbus.
Læs hele nyheden
Dejlig travl påske for VT Bus
02-04-2024
​Zwolle i Holland, Hobro, Odense og Silkeborg er bare nogle af de destinationer, som VT Bus’ turistbusser har besøgt i en travl Påske. Vores lækre Neoplan Skyliner-dobbeltdækker var en tur i Holland med ungdomsspillere fra Hover IF, der deltog i et stort fodboldstævne. Vi håber alle havde en god tur.
Læs hele nyheden
VT Bus med til at sikre kæmpe opbakning til FC Fredericia
27-03-2024
Der venter FC Fredericia-spillerne en kæmpe opbakning, når de fredag aften løber på banen til første opgør i semifinalen af Pokalturneringen på Jysk Park i Silkeborg. Over 600 tilskuere fra FC Fredericia tager turen til Søhøjlandet og mødet med Silkeborg IF.
Læs hele nyheden
VT Bus i Kongernes Jelling og på Skærsøgaard Vin
22-03-2024
Tirsdag var vores firestjernede Man Lions Coach turistbus på en tur til Kongernes Jelling og til Skærsøgaard Vin i Dons ved Kolding med en gruppe fra IBA Erhvervsakademi Kolding.
Læs hele nyheden
​Fremragende opbakning, da KIF tabte ude til Lemvig-Thyborøn
21-03-2024
På trods af en fremragende opbakning fra en dobbeltdækker fyldt med fans fra fanklubben ”Den Gyldne Hånd” og sponsorer måtte KIF Kolding i aftes se sig besejret med 25-24 ude mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i en vigtig bundkamp.
Læs hele nyheden
​VT Bus i Paris for Rejsecenter Djursland
13-03-2024
I sidste uge havde vi fornøjelsen af at have to dobbeltdækkere i Paris med en gruppe fra Learnmark Horsens for Rejsecenter Djursland. Den ene del af gruppen kørte i vores firestjernede Neoplan Skyliner, mens vi havde vores gode kollegaer fra Iversen Bus til at køre den anden dobbeltdækker.
Læs hele nyheden
Ny Neoplan Cityliner på plads hos VT Bus
04-03-2024
Så har vi modtaget vores helt nye Neoplan Cityliner. Den nye 4-stjernede turistbus har plads til 55 passagerer og en rejseleder.
Læs hele nyheden
Ny Ford Custom på plads i VT Bus
01-03-2024
Så har vi sagt goddag til en lille ny i vognparken. Tilføjelsen er en Ford Custom minibus med plads til syv personer. Det er dejligt at kunne tilføje endnu en ny bus til vores vognpark af nye og komfortable turistbusser og minibusser. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm.
Læs hele nyheden
​ VT Bus til Bramming, Hillerød og Paris…
28-02-2024
Det er en fornøjelse, at vores komfortable turistbusser og dygtige chauffører kan levere gode transportoplevelser for vores mange kunder og samarbejdspartnere.
Læs hele nyheden
​VT Bus’ klubber ubesejrede i weekenden
26-02-2024
Det blev en god weekend for VT Bus’ klubber i NordicBet Ligaen. Fredag havde vi to busser afsted med Kolding IF Fodbold, der i kampen for en plads i oprykningsspillet tog en vigtig 2-1 sejr ude mod AC Horsens.
Læs hele nyheden
​VT Bus’ klubber i NordicBet Ligaen sparker foråret i gang
22-02-2024
I VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om en række af vores områdes eliteklubber i fodbold. Vi er busleverandør og partner i både FC Fredericia og Kolding IF Fodbold, og så er vi kommet med på holdet i Sønderjyske Fodbold som VIP-Klub sponsor.
Læs hele nyheden
​VT Bus i Norge med Iversen Bus og Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole
14-02-2024
I sidste uge var vores Setra 531 dobbeltdækker i Trysil i Norge. Vi hjalp vores gode kollegaer fra Iversen Bus med at køre for Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, der var på skitur til vores naboland.
Læs hele nyheden
​VT Bus kørte vigtig sejr hjem for KIF Kolding
13-02-2024
I aftes havde vi fornøjelsen af at køre for KIF Koldings spillere og for fanklubben Den Gyldne Hånd, da KIF på udebane mødte Skanderborg AGF Håndbold i Herreligaen.
Læs hele nyheden
​VT Bus på ski i Norge med Børne og Unge Center Vejle Fjord
12-02-2024
I sidste uge var vores lækre Neoplan Skyliner-dobbeltdækker en tur i Hafjell med Børne og Unge Center Vejle Fjord, der var på deres årlige skitur.
Læs hele nyheden
Splinterny Neoplan Cityliner på vej til VT Bus
09-02-2024
I VT Bus prioriterer vi, at vores kunder, samarbejdspartnere og passagerer kører i nye og komfortable turistbusser. Derfor glæder vi os til inden længe at kunne præsentere en splinterny turistbus som tilføjelse til vores vognpark af behagelige og moderne turistbusser.
Læs hele nyheden
VT Bus og FC Fredericia fortsætter langvarigt samarbejde
02-02-2024
VT Bus og FC Fredericia har givet hinanden håndslag på og underskrevet en ny 2-årig samarbejdsaftale. Med aftalen fortsætter de to parter det stærke samarbejde, der begyndte tilbage i 2018, hvor Trekantområdets busselskab blev busleverandør og eksponeringspartner i FC Fredericia.
Læs hele nyheden
​Har din virksomhed brug for buskørsel?
29-01-2024
Med VT Bus som jeres busselskab bliver dine medarbejdere, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser kørt i nye og komfortable turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. Det giver en tryg og behagelig transportoplevelse.
Læs hele nyheden
​VT Bus med på holdet i Sønderjyske Fodbold
15-01-2024
VT Bus bliver medspiller i Sønderjyske Fodbold. Vi er kommet med på holdet som VIP-Klub sponsor i Sønderjyllands fodboldstolthed.
Læs hele nyheden
​Mangler du en behagelig turistbus til din bustransport?
10-01-2024
Med VT Bus bliver din buskørsel kørt i nye turistbusser med servicemindede chauffører bag rattet. Det giver dig og din gruppe en tryg og komfortabel transportoplevelse.
Læs hele nyheden
Hvordan oplever kunderne VT Bus?
08-01-2024
Er du i tvivl om, du skal vælge VT Bus til din bustransport? På vores hjemmeside har vi foldet en række cases ud, så du kan blive klogere på, hvordan vores kunder oplever det at køre med vores nye og behagelige turistbusser:
Læs hele nyheden
Ekskursioner, virksomhedsbesøg og studieture i nye og behagelige turistbusser
05-01-2024
Står du for ekskursioner, virksomhedsbesøg, lejrskoler eller studieture på din skole eller uddannelsesinstitution? I VT Bus bliver din tur kørt i nye og behagelige turistbusser med dygtige chauffører bag rattet.
Læs hele nyheden
​God jul og godt nytår ønskes i alle fra VT Bus
22-12-2023
I VT Bus glæder vi os til inden længe at kunne danse om juletræet og pakke gaver ud i familiens skød efter et rigtigt travlt 2023. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår, hvor der bliver tid til at nyde julehyggen med familie og venner.
Læs hele nyheden
​Kom ud og oplev den smukke danske natur med VT Bus
20-12-2023
Ønsker du og din gruppe at komme ud og opleve skønne Danmark eller Nordtyskland på en dagsudflugt? Book turistbussen til jeres tur i foråret eller sommeren 2024 nu.
Læs hele nyheden
​Ekskursioner, virksomhedsbesøg og studieture kørt i nye og behagelige turistbusser
18-12-2023
Står du for ekskursioner, virksomhedsbesøg, lejrskoler eller studieture på din skole eller uddannelsesinstitution? I VT Bus bliver din tur kørt i nye og behagelige turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. Det sikrer tryg og komfortabel transport for din gruppe.
Læs hele nyheden
​Har du turistbussen klar til din tur i 2024?
13-12-2023
Inden længe står 2024 for døren. Er du i gang med at planlægge en hyggelig udflugt ud i det skønne Danmark, et firmaarrangement, en grupperejse i bus, eller noget helt fjerde, der kræver bustransport i det nye år?
Læs hele nyheden
Tillykke til FC Fredericia med pladsen i pokalsemifinalen
11-12-2023
VT Bus kørte stærke sejre hjem i weekenden for FC Fredericia og KIF Kolding. Sejrene blev hentet i vores nye og behagelige turistbusser.
Læs hele nyheden
Endnu en flot pokalsejr til FC Fredericia
08-12-2023
Efter en 2-3 sejr ude over AaB, og en 3-1 sejr hjemme over OB blev det i går til endnu et stærkt pokalresultat, da FC Fredericia på hjemmebanen Monjasa Park slog Superligaklubben Lyngby med 3-2 i den første pokalkvartfinale.
Læs hele nyheden
Bustransport i nye og moderne turistbusser
06-12-2023
Ønsker du og dit firma, forening, institution eller gruppe kørsel i nye og komfortable turistbusser? Vælg VT Bus. Vi er et familieejet busselskab, som har tilbudt gode transportoplevelser siden 1975.
Læs hele nyheden
​VT Bus i Italien med Blue Fox Support
21-11-2023
Weekenden stod blandt andet i sportens tegn for VT Bus. Torsdag satte vi kursen mod Italien med 52 supportere fra Bluefoxsupport i vores Man Lions Coach. Målet var Cortina D’Amprezzo, hvor ishockeyholdet fra Herning Blue Fox skulle forsøge at kvalificere sig til finalerunden i Continental Cup.
Læs hele nyheden
​Tag turistbussen på din studietur i stedet for flyet og rejs mere klimavenligt
20-11-2023
Ønsker du og dine studiekammerater at tænke klimabelastningen ind i jeres studietur? I forhold til en personbil på benzin, toget eller flyet mindsker du CO2-aftrykket ved at rejse med en turistbus.
Læs hele nyheden
Busture, busrejser og alt slags turistkørsel i nye turistbusser
17-11-2023
En tur til Fur eller Marsk Tårnet. En busrejse til Berlin eller Belgien? Mulighederne er mange med VT Bus’ nye og komfortable turistbusser. Vi løfter enhver opgave inden for turistkørsel, og vi skræddersyr altid din tur efter dine ønsker. Det sikrer, at din bustransport lever fuldt ud op til dine forventninger.
Læs hele nyheden
Blandende resultater for VT Bus’ klubber - vigtig sejr til KIF Kolding
13-11-2023
Dejlig og vigtig sejr til KIF Kolding. Torsdag vandt KIF Kolding hjemme med 29-24 i bundbraget mod Lemvig Thyborøn. I Trekantområdets busselskab VT Bus bakker vi op om flere af områdets eliteklubber i håndbold og fodbold.
Læs hele nyheden
FC Fredericia tog sejren i slaget om Trekantområdet
06-11-2023
I VT Bus – Trekantområdets busselskab – er vi stolte af at bakke op om vores to lokale klubber i NordicBet Ligaen i fodbold. I går mødtes FC Fredericia og Kolding IF Fodbold på Monjasa Park til Slaget om Trekantområdet. Det blev til en 1-0 sejr til hjemmeholdet FC Fredericia, der med resultatet fulgte godt op på onsdagens flotte 3-1 sejr over Superliga-klubben OB i pokalturneringen.
Læs hele nyheden
VT Bus i Hamborg med Amazing Tours
01-11-2023
Fra fredag til søndag var vores ene Man Lions Coach en tur i Hamborg med en gruppe for Amazing Tours. Herfra VT Bus skal der lyde en stor tak til Amazing Tours for opgaven, og tak til de mange deltagere for en rigtig god tur.
Læs hele nyheden
​Konferencebussen på rundtur i Syd- og Sønderjylland
27-10-2023
Har du og din virksomhed eller organisation brug for bustransport over flere dage til medarbejdere, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser? I VT Bus skræddersyr vi din buskørsel efter dine ønsker med vores vognpark af topmoderne turistbusser.
Læs hele nyheden
VT Bus i Tjekkiet med AlfA Travel
25-10-2023
Tidligere på måneden havde VT Bus fornøjelsen af at være på en busrejse fra fredag den 13. oktober til søndag 21. oktober til Tjekkiet med en gruppe for AlfA Travel. Turen blev kørt i vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker, der siden sommeren har serviceret vores mange kunder og samarbejdspartnere.
Læs hele nyheden
​Tag familien med på ski i Zell am See i uge 4 med VT Bus
23-10-2023
Så er det igen ved at være tid til VT Bus’ traditionsrige skiferie. Turen giver dig og din familie en fantastisk uge på ski i Zell am See i Østrig i uge 4, 2024. Med skirejsen får du transport i førsteklasses turistbus, overnatninger med halvpension på ét af de bedste hoteller i området og seks hele dage på ski.
Læs hele nyheden
​Rambøll Energy på virksomhedsbesøg i Polen med VT Bus
06-10-2023
Fra torsdag til søndag i sidste uge havde vi fornøjelsen af at køre for Rambøll Energy, der var på virksomhedsbesøg i Polen med Stettin som udgangspunkt med afgang fra Kolding og Esbjerg. Turen blev kørt i vores nye Man Lions Coach-turistbus, og med Alexander bag rattet.
Læs hele nyheden
Kom med på VT Bus' juletur til København
02-10-2023
​Oplev julestemningen i København og få en musikalsk oplevelse med Helge Engelbrecht, Neighbours & Friends på VT Bus’ juletur.
Læs hele nyheden
​FC Fredericia skal ikke hjem - De skal videre
27-09-2023
I aftes havde vi fornøjelsen af at køre for FC Fredericia, som ude slog AaB 3-2 i Aalborg i Oddset Pokalen. Tillykke til FCF med sejren og deltagelsen i 4. runde af pokalturneringen. I VT Bus er vi busleverandør og eksponeringspartner i FC Fredericia.
Læs hele nyheden
​VT Bus i Tjekkiet med Jelling Rejser og Hjemly Friskole
20-09-2023
Vores nye og komfortable Man Lions Coach-turistbus med Alexander bag rattet var i sidste uge en tur i Tjekkiet med Jelling Rejser. Vi havde fornøjelsen af at køre elever og lærere fra Hjemly Friskole, der fra søndag til fredag var på en aktivitetsrejse til Špindlerův Mlýn i Tjekkiet.
Læs hele nyheden
VT Bus bakker op om Trekantområdets eliteklubber
15-09-2023
Vidste du, at Kolding IF Fodbold, KIF Kolding og FC Fredericia kører i nye og behagelige turistbusser fra VT Bus? Som Trekantområdets busselskab er vi glade for at køre for og bakke op om områdets eliteklubber. I går kørte vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker en 1-0 sejr hjem med Kolding IF Fodbold, der besejrede HB Køge. Tillykke med sejren Kolding IF.
Læs hele nyheden
​Tak for turen til Jelling Rejser og Thomas Kingos Kirke
12-09-2023
I sidste uge havde vi fornøjelsen af at køre for Jelling Rejser med én af vores nye turistbusser. Turen gik til Sydtyskland med en gruppe fra Thomas Kingos Kirke i Odense. Med Worms som udgangspunkt blev byer som Heidelberg og Mannheim besøgt.
Læs hele nyheden
​VT Bus kørte til Rønbjerg Havn
01-09-2023
​Mandag og tirsdag i denne uge havde vi fornøjelsen af at køre med en gruppe fra Randbøldal til Rønbjerg Havn og retur i to af vores behagelige turistbusser.
Læs hele nyheden
Første tur med KIF Kolding
30-08-2023
Lørdag havde vi og vores komfortable turistbusser vores første tur med KIF Kolding og fanklubben Den Gyldne Hånd efter, at vi er blevet busleverandør og partner i håndboldklubben. Turen gik til Hillerød, hvor Nordsjælland Håndbold ventede i 1/8-finalen i pokalturneringen, Santander Cup.
Læs hele nyheden
​To af vores komfortable turistbusser kørte deltagere til Novo Nordisks sommerfest
28-08-2023
​I fredags havde vi i VT Bus fornøjelsen af at hjælpe vores gode kollegaer fra Lyngby Turistfart i forbindelse med Novo Nordisks sommerfest på Dyrskuepladsen i Roskilde. Vi kørte deltagere med vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker og vores nye MAN Lions Coach R08-turistbus.
Læs hele nyheden
VT Bus på kanotur og i trøjen
25-08-2023
I weekenden kørte vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker til et firmaarrangement, hvor deltagerne var på kanotur, og i går var to af vores komfortable turistbusser en tur i trøjen med Ryes Kaserne sammen med vores kollegaer fra Vikingbus.
Læs hele nyheden
Vores nye Man Lions Coach på skøn udflugt med Sct. Nicolai Sogn fra Vejle
16-08-2023
I går havde vi fornøjelsen af at køre en udflugt for Sct. Nicolai Sogn i Vejle med afgang fra Søndermarkskirken. Turen med vores nye lækre Man Lions Coach turistbus gik til Silkeborg og bød blandt andet på besøg i Alderslyst Kirke, besøg på Papirmuseet samt frokost på Signesminde Kro.
Læs hele nyheden
VT Bus med på holdet i KIF Kolding
08-08-2023
Trekantområdets busselskab VT Bus og håndboldklubben KIF Kolding indgår toårigt samarbejde. Med aftalen bliver VT Bus partner og busleverandør i traditionsklubben, der er Danmarks mest vindende håndboldklub på herresiden.
Læs hele nyheden
​Få transport i topklasse med VT Bus’ VIP-minibus
02-08-2023
I går kørte vores VIP-minibus passagerer fra Legoland Castle Hotel til Billund lufthavn. Ønsker du at give din gruppe, kunder eller medarbejdere en eksklusiv transportoplevelse? Så book VT Bus’ VIP-minibus til din tur.
Læs hele nyheden
​Vores turistbusser nyder sommeren på vejene
28-07-2023
Selvom sommeren er over os, så keder vi os ikke i VT Bus. Du kan også i denne uge møde vores komfortable turistbusser i ind- og udland, og vores rutebiler i Vejle og Billund Kommuner. ​
Læs hele nyheden
VT Bus bakker op om FC Fredericia og Kolding IF Fodbold
19-07-2023
I VT Bus bakker vi op om elitefodbolden i Trekantområdet. Vi er guldsponsor og busleverandør i Kolding IF Fodbold og eksponeringspartner og busleverandør i FC Fredericia. I weekenden sparker de to klubber sæsonen i NordicBet Ligaen i gang.
Læs hele nyheden
VT Bus - vi kører busserne til dit større arrangement
17-07-2023
Mangler du busserne til et større arrangement som et firmaevent, festival/koncert eller idrætsstævne? I VT Bus har vi vognparken til at løfte din transportopgave. Uanset om du efterspørger nye og komfortable turistbusser eller kørsel med rutebiler til dit arrangement.
Læs hele nyheden
Tak for turen til Den Danske Sommerskole og de mange glade elever
14-07-2023
I denne uge har vi haft den store glæde af at have ti komfortable turistbusser på opgave med Den Danske Sommerskole, der tilbyder sommerophold for udlandsdanske børn og unge. Det har været en stor fornøjelse at køre med de mange glade elever på sommerskolen.
Læs hele nyheden
VT Bus i Holland med Panter Rejser
12-07-2023
Fra torsdag til søndag i sidste uge havde vi fornøjelsen af at køre for en gruppe fra Panter Rejser, der var til Open Air-koncert med den verdenskendte hollandske violinist André Rieu i Maastricht, Holland.
Læs hele nyheden
​Fabriksny dobbeltdækker i topklasse på plads i VT Bus
03-07-2023
​I dag fik vi leveret vores fabriksnye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker. Med den nye komfortable dobbeltdækker, har vi fornyelsen af vores vognpark på plads.
Læs hele nyheden
​VT Bus i Djurs Sommerland med tre turistbusser
29-06-2023
Tirsdag den 27. juni 2023 havde vi fornøjelsen af at være i Djurs Sommerland med tre turistbusser. Det er altid dejligt at køre sommerudflugter ud i skønne Danmark, hvor hygge, oplevelser og socialt samvær er i centrum for passagererne.
Læs hele nyheden
Kom trygt og sikkert til og fra Owen Luft Kånsert med VT Bus
21-06-2023
Vi glæder os til at sørge for, at deltagerne til årets Owen Luft Kånsert i Nordenskov kommer sikkert til og fra årets kånsert på lørdag den 24. juni.
Læs hele nyheden
​VT Bus på skøn rundtur i Syddanmark
19-06-2023
Tirsdag, onsdag og torsdag i sidste uge kørte vi for VisitDenmark, der viste skønne Syddanmark frem for en gruppe af internationale rejseagenter i vores splinternye MAN Lions Coach R08.
Læs hele nyheden
​Weekenden bød på kørsel med Danske Fragtmænd og krydstogtsgæster
14-06-2023
​I weekenden havde VT Bus fornøjelsen af at køre for Danske Fragtmænd, der holdt sommerfest på Vingsted aktivt hotel & konferencecenter. Tak for turen til Danske Fragtmænd.
Læs hele nyheden
Kæmpe tillykke med oprykningen til Kolding IF Fodbold
12-06-2023
I VT Bus er vi Guldpartner og busleverandør i Kolding IF Fodbold. I går havde vi fornøjelsen af at køre oprykningen fra 2. Division hjem for Kolding IF Fodbold.
Læs hele nyheden
Tre busser kørte for Elektro-Isola A/S
05-06-2023
Fredag havde vi fornøjelsen at køre med ansatte fra Elektro-Isola A/S til virksomhedens eventdag. Vores tre komfortable turistbusser sørgede for transporten til og fra henholdsvis VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter og LEGO fra Elektro-Isola A/S.
Læs hele nyheden
VT Bus sponsorerer bus til topbrag med Kolding IF Fodbold
02-06-2023
Efter en flot forårssæson har Kolding IF Fodbold spillet sig op på en af oprykningspladserne i 2. Division, og søndag gælder det den vigtige topkamp ude mod Aarhus Fremad.
Læs hele nyheden
To nye MAN-turistbusser på plads i vognparken
31-05-2023
Jubii, så kom dagen hvor vi i VT Bus modtog vores to nye MAN Lions Coach R08-turistbusser. Vi glæder os til at præsentere vores mange passagerer, kunder og samarbejdspartnere for de to splinternye turistbusser, der giver en transportoplevelse af højeste kvalitet. Begge busser har plads til 53 passagerer.
Læs hele nyheden
VT Bus medspiller på Madsby Pige Cup
30-05-2023
I weekenden (den 2.-4. juni) har vi i VT Bus fornøjelsen af at stå for bustransporten til fodboldstævnet Madsby Pige Cup - Danmarks største og hyggeligste pigestævne, i Fredericia.
Læs hele nyheden
Flot opbakning til Kolding IF i oprykningskampen mod B.93
22-05-2023
Lørdag var VT Bus sædvanen tro på plads til Kolding IF’s hjemmekamp i 2. division. Hele 3107 tilskuere var mødt frem for at støtte Kolding IF i topkampen mod B.93 - Fremragende opbakning Kolding.
Læs hele nyheden
​VT Bus kørte sejre hjem for Kolding IF Fodbold
15-05-2023
Lørdag kørte vi en flot 5-1 sejr hjem for Kolding IF Fodbolds 2. divisionshold, der besejrede B93 på Østerbro Stadion i topkampen.
Læs hele nyheden
På udflugt med Hover og Grejsdal kirker
12-05-2023
I går kørte vores vogn 112 med en gruppe af deltagere fra Hover Kirke og Grejsdal Kirke, der var på en udflugt til det smukke område omkring Børkop og Brejning. Turen bød blandt andet på frokost på Restaurant Kongelund i Skærup og kaffe på Restaurant Galionen i Brejning Lystbådehavn.
Læs hele nyheden
Med Mols Rejser ved Ballum
10-05-2023
I går tirsdag den 9. maj havde vi fornøjelsen af at køre en bustur for Mols Rejser til området omkring Ballum. Turen i det sønderjyske bød på frokost, sønderjysk kaffebord og en rundtur i Marsklandet ved Ballum.
Læs hele nyheden
Vi kører med FC Fredericia og Kolding IF Fodbold
28-04-2023
I Trekantområdets busselskab VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om eliteidrætten i Trekantområdet. Vi er eksponeringspartner og busleverandør i FC Fredericia, samt Guldpartner og busleverandør i Kolding IF Fodbold. I begge klubber er der tale om et flerårigt og stærkt samarbejde.
Læs hele nyheden
VT Bus øger samarbejdet med Kolding IF Fodbold og bliver Guldpartner
19-04-2023
Trekantområdets busselskab VT Bus har forlænget og forøget sit engagement i Kolding IF Fodbold. Med den nye 2-årig aftale bliver VT Bus Guldpartner i Koldings fodboldstolthed, Kolding IF.
Læs hele nyheden
VT Bus i Farum med Kolding IF Fodbold
17-04-2023
Lørdag den 15. april kørte VT Bus med Kolding IF Fodbolds hold i Gjensidige Kvindeligaen, der var en tur i Farum for at møde FC Nordsjælland. Med på turen var en bus med Kolding IF Fodbolds U/13-pigehold, der sikrede Kolding IF Fodbold fantastisk opbakning fra lægterne. Opgøret sluttede 0-0.
Læs hele nyheden
Owen Luft Kånsert og VT Bus fortsætter parløbet
11-04-2023
Sidste år havde vi en fest, da vi med ti busser stod for bustransporten til Owen Luft Kånsert. Derfor glæder vi også til at fortsætte succesen til årets Owen Luft Kånsert i Nordenskov den 24. juni.
Læs hele nyheden
Vi ønsker alle en god påske
05-04-2023
I VT Bus har vi stort set alle vores turistbusser på enten dansk eller europæisk asfalt i løbet af påsken.
Læs hele nyheden
​Vi kørte for X-Yachts
27-03-2023
I torsdags den 23. marts kørte vores chauffør Alexander en tur fra Haderslev til Vejle med et hold engelske gæster for X-Yachts i Haderslev.
Læs hele nyheden
​VT Bus anbefales
22-03-2023
Det er altid dejligt at modtage god feedback og ros fra vores kunder og samarbejdspartnere. Her har vi fået en flot anbefaling fra Michael Møller Pedersen:
Læs hele nyheden
​VT Bus i Norge med Rønde Højskole og Efterskole
13-03-2023
​Fredag den 10. marts satte vores Volvo 9700 kursen mod Beitostølen i Norge med elever og lærere fra Rønde Højskole og Efterskole.
Læs hele nyheden
​VT Bus kører i den ”forkerte” side…
03-03-2023
… Men det er selvfølgelig kun i Storbritannien, at vores moderne og behagelige turistbusser kører i venstre side af vejen. I denne uge har en af vores Volvo 9900’er været i London med et hold studerende fra Learnmark Horsens, der har været på studietur i den engelske hovedstad.
Læs hele nyheden
​Det gode parløb mellem FC Fredericia og VT Bus fortsætter
13-02-2023
VT Bus og FC Fredericia har været samarbejdspartnere siden 2018, hvor Trekantområdets busselskab blev eksponeringspartner og busleverandør i NordicBet Liga-klubben. Nu har de to parter forlænget aftalen, så FC Fredericia også i 2023 kører i VT Bus’ komfortable turistbusser.
Læs hele nyheden
​VT Bus opgraderer transportoplevelsen med to nye turistbusser og en ny dobbeltdækker
10-02-2023
I VT Bus har vi bestilt tre nye turistbusser til levering til sommer. Vi glæder os til at præsentere vores to nye MAN Lions Coach R08 turistbusser og en ny Neoplan Skyliner dobbeltdækker for vores passagerer, kunder og samarbejdspartnere.
Læs hele nyheden
​Tak for turen til Design- & Idrætsefterskolen Skamling
30-01-2023
I sidste uge havde vi fornøjelsen af at sende tre komfortable turistbusser til Nassfeld i Østrig med elever fra Design- & Idrætsefterskolen Skamling.
Læs hele nyheden
Uge 4 står i skiferiernes tegn for VT Bus
25-01-2023
Tre busser i Nassfeld, en bus i Sölden og en bus i Zell Am See. Vores nye og behagelige turistbusser er i denne uge rammerne om et par hundrede danskers transport til og fra skiferien i Østrig.
Læs hele nyheden
​Lav en fast firmaaftale med VT Bus om buskørsel og få din egen chauffør
13-01-2023
Har du og dit firma brug for fast buskørsel ved for eksempel besøg af forretningsforbindelser og samarbejdspartnere, eller til transport af medarbejdere? Med en fast firmaaftale med VT Bus har dit firma mulighed for at få en fast chauffør, så det bliver et kendt ansigt, der kører alle jeres ture.
Læs hele nyheden
Trekantområdets busselskab medspiller for idrætten
11-01-2023
VT Bus og Vejle Turisttrafik er en aktiv medspiller i Trekantområdets idrætsliv både, når det gælder eliteidræt og breddeidræt.
Læs hele nyheden
Buskørsel i nye turistbusser fra Esbjerg, Varde og Ribe
02-01-2023
Efterspørger du buskørsel i nye og behagelige turistbusser? Hos VT Bus tilbyder vi bustransport fra Esbjerg, Varde, Ribe og Sydvestjylland. Blandt vores mest populære tilbud inden for turistkørsel er: Busture og udflugter, grupperejser med bus, leje af bus med chauffør samt firmakørsel.
Læs hele nyheden
Tag på studietur med VT Bus
21-12-2022
Skal du og din klasse på en studietur i 2023? Med VT Bus som dit busselskab bliver din tur ud i Europa kørt i nye og komfortable turistbusser med erfarne chauffører bag rattet. En studietur i bus giver dig og dine klassekammerater hyggelige dage med socialt samvær og skønne oplevelser i centrum.
Læs hele nyheden
VT Bus i Tyskland med Danish Agro Machinery A/S
16-12-2022
Mandag og tirsdag I sidste uge kørte vi for Danish Agro Machinery A/S, der var en tur i Harsewinkel i Tyskland med vores konferencebus. Vi takker for opgaven, den fine feedback på turen og roserne til vores chauffør Mohamad Maher.
Læs hele nyheden
​Når musikken og bussen spiller! VT Bus ved Operaen på Holmen i København
14-12-2022
Efterspørger du kørsel i nye og komfortable turistbusser? Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel i Danmark og Europa.
Læs hele nyheden
​VT Bus i Bruxelles og Berlin med Tørring Gymnasium
25-11-2022
Vi havde fornøjelsen af at køre med en flok 2.g’ere og 3.g’ere fra Tørring Gymnasium, da de i sidste uge var på studietur i henholdsvis Bruxelles og Berlin.
Læs hele nyheden
På tur til Hamborg med Campus Vejle
23-11-2022
Vores lækre Mercedes-Benz Tourismo RH er rammen om en to dages kombineret studietur og juletur til Hamborg for en klasse fra Campus Vejle.
Læs hele nyheden
Kolding IF Fodbold sluttede efteråret med sejr i Valby
21-11-2022
I weekenden kørte vi en 3-1 sejr hjem for Kolding IF Fodbold, der slog BK Frem i Valby Idrætspark. Med sejren slutter koldingenserne efteråret på en 5. plads i 2. Division, og der venter et spændende forår for klubben. I VT Bus er vi Sølvpartner og busleverandør i Kolding IF Fodbold.
Læs hele nyheden
Bustransport til og fra Billund Lufthavn
11-11-2022
Har du brug for transfers af kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere eller flypersonale til og fra Billund Lufthavn?
Læs hele nyheden
​VT Bus busleverandør til en række stærke rejsebureauer
07-11-2022
Kombinationen af nye og komfortable turistbusser og dygtige chauffører gør VT Bus til en populær medspiller hos en række rejsebureauer.
Læs hele nyheden
Skal du og din gruppe eller forening på en hyggelig bustur i foråret 2023? Book turistbussen nu hos VT Bus
04-11-2022
Der er ikke noget som en bustur ud i skønne Danmark. Vores nye og komfortable turistbusser er en behagelig ramme om din dag, hvor hygge og socialt samvær i bussen er i centrum sammen med spændende seværdigheder.
Læs hele nyheden
Tillykke med oprykningen til Bramdrupdam Fodbold
02-11-2022
I VT Bus bakker vi op om eliteklubber som Kolding IF Fodbold, FC Fredericia og Fredericia HK, men vi støtter også Bramdrupdam Fodbold GIF med en bande på klubbens kunstgræsbane.
Læs hele nyheden
​Vælg komfortable turistbusser fra VT Bus, når du skal på virksomhedsbesøg
31-10-2022
I sidste uge var vores Van Hool-konferencebus på virksomhedsbesøg med LEMKEN i Alpen i Sydtyskland. Har du brug for en bus til virksomhedsbesøg eller kørsel af forretningsforbindelser? Så vælg VT Bus.
Læs hele nyheden
​VT Bus med Svendborg Gymnasium i Krakow
25-10-2022
Tidligere på måneden kørte vores chauffører Alexander og Ove for Svendborg Gymnasium, der var på tur til Krakow i Polen. Alexander har taget disse fine billeder fra rejsen.
Læs hele nyheden
Skitur uge 7 2023 med Bus Dorfgastein i Østrig 11. – 18. februar 2023
13-10-2022
Dorfgastein er en lille men meget hyggelig Østrigsk bjerglandsby. Dorfgastein - Groβarl har i alt 80 km. pister af forskellige sværhedsgrader, så både nybegyndere, øvede og specialister har gode udfordringer.
Læs hele nyheden
​Tag din pensionistforening med på en hyggelig bustur og dyrk det sociale samvær
10-10-2022
En bustur til bunkermuseet Tirpitz i Blåvand, en udflugt til H. C. Andersens hus i Odense, eller en busrejse til Mosel. Der er mange muligheder for at få en eller flere hyggelige dage med socialt samvær og skønne oplevelser i centrum.
Læs hele nyheden
VT Bus på farten til Holland og Polen
28-09-2022
I sidste uge kunne du blandt andet møde VT Bus’ nye og komfortable turistbusser i Polen og Holland.
Læs hele nyheden
Vi udvider vognparken med endnu en Mercedes-Benz Tourismo RH-turistbus
29-08-2022
For 14 dage siden sagde vi goddag til en splinterny SETRA 531 DT-dobbeltdækker, og i dag kan vi præsentere endnu en tilføjelse til vores vognpark af nye og moderne turistbusser. Daimler Buses EvoBus Danmark A/S har leveret vores nye Mercedes-Benz Tourismo RH.
Læs hele nyheden
VT Bus på tur til tartelet-paradiset Alrø
26-08-2022
I onsdags var VT Bus på en udflugt til idylliske Alrø i Horsens Fjord med Gulkrogcentret fra Vejle. Det var en dag med hygge og socialt samvær i højsædet, og ingen tur til Alrø uden at smage Café Alrøs berømte tartelet.
Læs hele nyheden
Grupperejser i Bus? Vælg VT Bus som din rejsearrangør
24-08-2022
Vil du og din gruppe nyde nogle af Europas mange seværdigheder på en hyggelig busrejse? Med VT Bus bliver jeres pakkerejse med bus kørt i nye og komfortable turistbusser. Vi arrangerer hele rejsen med udgangspunkt i jeres ønsker, og I slipper for at tænke på transport, hotel og indlagte aktiviteter.
Læs hele nyheden
​På rundtur i Nordfyn med Alzheimerforeningen Trekanten
19-08-2022
Tirsdag var vi en tur Nordfyn rundt med Alzheimerforeningen Trekanten. Den hyggelige udflugt blev kørt i en vores nye og komfortable turistbusser. Vi takker for opgaven, og det var som sædvanligt en fornøjelse at køre for Alzheimerforeningen Trekanten.
Læs hele nyheden
Vi søger en chauffør til 15-25 timer om ugen
11-08-2022
Er du vores nye kollega? I VT Bus søger vi en chauffør til minibus- og turistbuskørsel i 15-25 timer om ugen.
Læs hele nyheden
​FC Fredericia er godt kørende med VT Bus
22-07-2022
Gennem flere år har VT Bus kørt med FC Fredericia til klubbens udekampe, og vi glæder os til at køre bussen til klubbens første kamp i den nye sæson. I morgen lørdag den 23. juli skal Fæstningsbyens Drenge en tur til Falster og møde Nykøbing FC i sæsonåbneren. Kampen spilles kl. 15.00.
Læs hele nyheden
​Med vores VIP-minibus får du transport i topklasse
18-07-2022
I går kørte vores VIP-minibus passagerer fra Hotel Legoland i Billund til Vejle Banegård. Ønsker du at give din gruppe, kunder eller medarbejdere en eksklusiv transportoplevelse? Så book VT Bus’ VIP-minibus til din tur. ​
Læs hele nyheden
VT Bus kørte med Horsens Garden til DM
15-07-2022
I weekenden deltog Horsens Garden, der er Danmarks ældste provinsgarde, i DM i Slagelse. Transporten skete i vores lækre Van Hool konferencebus.
Læs hele nyheden
Vi ønsker alle en god sommerferie – efter et forrygende forår for VT Bus
07-07-2022
I VT Bus ønsker vi en rigtig god sommer til vores mange dejlige kunder, passagerer, samarbejdspartnere og ansatte. Vi håber I får en skøn sommerferie sammen med familie og venner.
Læs hele nyheden
VT Bus kørte til Owen Luft Kånsert, Jelling Festival og Midland Festival
29-06-2022
Den danske sommer er lig med festivaler og koncerter, og i VT Bus er vi en glad medspiller for nogle af sommerens mange musikalske højdepunkter.
Læs hele nyheden
VT Bus kører til Owen Luft Kånsert
10-06-2022
Gnags, Thomas Helmig, Rasmus Seebach og Christopher er blandt de store musiknavne, som er på plakaten til årets Owen Luft Kånsert lørdag den 25. juni.
Læs hele nyheden
​Transport i komfortable turistbusser fra Herning og Ikast
09-05-2022
Har du brug for bustransport? VT Bus er et busselskab som tilbyder kørsel med moderne turistbusser og minibusser fra Midtjylland og byer som Herning, Ikast og Brande.
Læs hele nyheden
VT Bus præsenterer ny Mercedes-Benz Tourismo RH-turistbus
04-05-2022
Så har vi igen tilføjet en ny lækker bus til vores vognpark af nye og moderne turistbusser. Vores flotte nye Mercedes-Benz Tourismo RH er leveret af Daimler Buses EvoBus Danmark A/S.
Læs hele nyheden
​Hvordan oplever kunderne VT Bus?
19-04-2022
Ønsker du at blive klogere på, hvordan vores kunder og samarbejdspartnere oplever VT Bus som busselskab. I nedenstående cases kan du læse om VT Bus som medspiller på bustransport.
Læs hele nyheden
​Komfortable turistbusser får dig frem til tiden trygt og sikkert
13-04-2022
Ønsker du at køre i komfortable turistbusser og minibusser under din bustransport? Vælg VT Bus.
Læs hele nyheden
Dyrk samværet med en hyggelig bustur
04-04-2022
Skønne Danmark byder på et hav af gode udflugtsmuligheder, og med en bustur i VT Bus’ nye turistbusser kan du og din gruppe nyde en dag med gode oplevelser, socialt samvær og hygge i centrum.
Læs hele nyheden
​VT Bus bakker op om elitesporten i Kolding og Fredericia
30-03-2022
Eksponeringspartner og busleverandør til FC Fredericia, Sølvpartner og busleverandør i Kolding IF Fodbold, samt basissponsor i Fredericia HK. Turistbusselskabet VT Bus er en aktiv medspiller for Trekantområdets eliteidræt.
Læs hele nyheden
Lav en fast aftale med VT Bus om firmakørsel og få din egen chauffør
14-03-2022
Har du og dit firma brug for fast buskørsel til eksempelvis besøg af forretningsforbindelser og samarbejdspartnere eller til kørsel af medarbejdere?
Læs hele nyheden
Jelling Musikfestival kører med VT Bus
11-03-2022
Jubii! Så er det igen blevet festivaltid, efter to trælse og tavse Corona-somre uden musik. I VT Bus glæder vi os til igen at stå for bustransporten af de mange festglade deltagere på Jelling Musikfestival.
Læs hele nyheden
VT Bus bakker op om Kolding IF Fodbold
08-03-2022
På lørdag den 12. marts kl. 15.00 sparker Kolding IF Fodbold gang i forårssæsonen, når AB gæster Autocentralen Park i 2. Division. I VT Bus er vi busleverandør og sølvpartner i Kolding IF
Læs hele nyheden
Det spiller, når Luftens Helte kører med VT Bus
02-03-2022
VT Bus leverer tourbussen og chaufføren, når 19-mands bandet Luftens Helte turnerer rundt i Danmark og optræder live med alle de fedeste sange fra de største tegnefilm gennem tiderne.
Læs hele nyheden
VT Bus medspiller i Fredericia HK
21-02-2022
VT Bus er glade for at kunne offentliggøre, at vi er kommet med på sponsorholdet i HTH Herreliga-klubben Fredericia HK.
Læs hele nyheden
Gulkrogcentret har gode erfaringer med VT Bus
02-02-2022
Overvejer du og din pensionistforening eller efterlønsklub at tage på en bustur, udflugt eller busrejse. Læs om brugerrådet ved Gulkrogcentrets erfaringer med VT Bus.
Læs hele nyheden
​Nu kan du og familien igen komme på ski med VT Bus - Tag med til Zell am See i uge 8
28-01-2022
Det er igen blevet tid til vores traditionelle skiferie, hvor der er plads til alle lige fra nybegynderen til den rutinerede skiløber? Så tag familien med på VT Bus’ skitur til Zell am See i uge 8, 2022. En skiferie med 1. klasses turistbus er samtidig mere klimavenlig, end hvis du tager flyet eller bilen til Alperne. Vi er medlem af Rejsegarantifonden.
Læs hele nyheden
VT Bus og FC Fredericia forlænger længerevarende samarbejde
19-01-2022
Siden 2018 har VT Bus været fast busselskab for FC Fredericia og eksponeringspartner i NordicBet Liga-klubben. Det gode og lange samarbejde er nu forlænget, så klubben også i det kommende år er godt kørende i VT Bus’ nye og komfortable turistbusser.
Læs hele nyheden
Lav en fast aftale med VT Bus om firmakørsel og få din egen chauffør
12-01-2022
Har du og dit firma brug for fast buskørsel til eksempelvis besøg af forretningsforbindelser og samarbejdspartnere eller til kørsel af medarbejdere. Med en fast firmaaftale med VT Bus har dit firma mulighed for at få en fast chauffør, så det bliver et kendt ansigt, der kører alle jeres ture.
Læs hele nyheden
Vi ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår
22-12-2021
Nu nærmer den dejlige juletid sig med hastige skridt, og her i VT Bus håber vi, alle får en god højtid præget af kvalitetstid med familien.
Læs hele nyheden
Lej en bus med chauffør - når du ønsker effektiv og sikker bustransport
20-12-2021
Efterspørger du en turistbus eller minibus til din udflugt, endagstur eller til transport af medarbejdere eller kunder?
Læs hele nyheden
Vi glæder os til et spændende forår med FC Fredericia
17-12-2021
I VT Bus er vi eksponeringspartner og busleverandør til FC Fredericia. Klubben fra fæstningsbyen overvintrer på en 5. plads i landets næstbedste fodboldrække
Læs hele nyheden
VT Bus’ konferencebus giver mange muligheder
15-12-2021
Søger dit firma, forening eller sportsklub en eksklusiv køreoplevelse? Vores nye Van Hool-konferencebus giver dig og deltagerne på din bustur en komfortabel transportoplevelse i en topmoderne turistbus.
Læs hele nyheden
Flot derbysejr til Kolding IF Fodbold i Sydbank Pokalen
13-12-2021
Kolding IF Fodbold sluttede efteråret i fin stil, da klubben lørdag hjemme på Autocentralen Park besejrede Superligaklubben Vejle Boldklub med 2-1 i Sydbank Pokalen på to mål af Thomas Mikkelsen.
Læs hele nyheden
Buskørsel i behagelige turistbusser fra Kolding
07-12-2021
I VT Bus kører vi for Kolding IF Fodbold, skal vi køre for dig? Hos VT Bus bliver din tur kørt i nye og komfortable turistbusser med dygtige og erfarne turistbusser bag rattet. Vi er et familieejet busselskab, der har kørt turistkørsel siden 1975.
Læs hele nyheden
​VT Bus kører for Kolding IF Fodbold til lokalbraget i Sydbank Pokalen
02-12-2021
I VT Bus ser vi frem til at køre for Kolding IF Fodbold, når klubben lørdag kl. 18.00 møder naboerne fra Vejle Boldklub i Sydbank Pokalen.
Læs hele nyheden
Hyggelige busture og udflugter i nye og komfortable turistbusser
01-12-2021
Vil du på en hyggelig bustur i Danmark eller Nordtyskland med det sociale samvær i centrum?
Læs hele nyheden
Nye turistbusser og dygtige chauffører rammen om din buskørsel
29-11-2021
I VT Bus kører vi for FC Fredericia, skal vi køre buskørsel for dig? Hos VT Bus bliver din tur kørt i nye og behagelige turistbusser med erfarne og dygtige chauffører bag rattet. Vi har mere end 45 års erfaring i turistkørsel.
Læs hele nyheden
Bustransport til og fra Billund Lufthavn
19-11-2021
Har du brug for transfers af kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere eller flypersonale til og fra Billund Lufthavn?
Læs hele nyheden
Få store sportsoplevelser med VT Bus
17-11-2021
En Bundesligakamp i Berlin, en tur til Le Mans, eller til et Formel 1-løb. I VT Bus tilbyder vi grupperejser i bus til store sportsbegivenheder i Europa. Vi kan sammensætte turen lige efter dine ønsker til billetter og standard på hotellet.
Læs hele nyheden
Moderne turistbusser får dig frem til tiden - trygt og sikkert
15-11-2021
Ønsker du at køre i komfortable turistbusser og minibusser under din bustransport? Vælg VT Bus. Vi sikrer, at du og dit selskab får en behagelig køreoplevelse og kommer fra A til B til den aftalte tid.
Læs hele nyheden
​Har du kørt med VT Bus? Så bedøm oplevelsen på Facebook
10-11-2021
Har du været på en bustur eller busrejse med os? Så håber vi, at du og din gruppe har nydt turen i vores behagelige turistbusser og minibusser.
Læs hele nyheden
VT Bus med på FC Fredericias rejse mod toppen
01-11-2021
Med søndagens flotte 4-0 sejr hjemme over Vendsyssel FF tog FC Fredericia tredje sejr på stribe i NordicBet Ligaen.
Læs hele nyheden
Stigende efterspørgsel på turistkørsel får VT Bus til at investere i to nye busser
25-10-2021
VT Bus har i de seneste måneder kunne præsentere kunderne for to nye busser. Investeringen i en splinterny Van Hool-konferencebus og en Volvo bus med plads til 70 passagerer skyldes, at turistkørslen er kommet rigtig godt fri af Covid 19’s klør.
Læs hele nyheden
​Sådan! Kolding IF Fodbold videre i pokalen
20-10-2021
I VT Bus glæder vi os over, at Kolding IF Fodbold fra 2. Division i aftes spillede sig videre i Sydbank Pokalen med en sejr over Nykøbing FC fra 1. Division.
Læs hele nyheden
VT Bus kørte pokalsejre hjem
23-09-2021
Vi kørte tirsdag to pokalsejre hjem for vores klubber Kolding IF Fodbold og FC Fredericia.
Læs hele nyheden
Gulkrogcentret havde en god tur til Spreewald
20-09-2021
I slutningen af august og begyndelsen af september var 30 deltagere med brugerrådet ved Gulkrogcentret i Vejle på en busrejse til Spreewald i Tyskland. Rejsearrangøren var VT Bus, og Stig Rosthof, der er formand for brugerrådet, fortæller, at deltagerne på rejsen har været begejstrede for fem dages turen til den østlige del af Tyskland.
Læs hele nyheden
Gratis fodboldfest i Fredericia på fredag
10-09-2021
I VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om topholdet i NordicBet Ligaen FC Fredericia. Når klubben på fredag den 17. september tager imod FC Helsingør, er der dømt gratis fodboldfest med indvielsen af den nye Monjasa Tribune på Monjasa Park.
Læs hele nyheden
VT Bus på besøg hos Trapholt
06-09-2021
Lørdag den 4. september var vi en tur på Trapholt - Museum for Moderne Kunst og Design i Kolding med en gruppe med afgang fra Hotel Vejlefjord.
Læs hele nyheden
Sådan! FC Fredericia og Kolding IF Fodbold videre i pokalen
03-09-2021
FC Fredericia og Kolding IF Fodbold slog begge højere rangerende klubber ud af Sydbank Pokalen.
Læs hele nyheden
Buskørsel for kirker og menighedsråd
30-08-2021
Arrangerer din kirke eller menighedsråd busture og udflugter for kirkegængere og sognebørn? Når du vælger VT Bus som dit busselskab, bliver din tur kørt i nye og behagelige turistbusser og med erfarne chauffører bag rattet.
Læs hele nyheden
​VT Bus – Når turen skal være forkælelse
23-08-2021
En bustur kan være meget mere end kørsel fra A til B. Vil du og dit selskab forkæle jer selv med en eksklusiv oplevelse? Så vælg vores lækre VIP-minibus og kombiner oplevelsen med lækkerier som bobler og små snacks undervejs på turen.
Læs hele nyheden
​Kom godt ud og hjem fra julefrokosten med VT Bus
20-08-2021
Ønsker du at slippe for at tænke på transporten til din julefrokost? Med VT Bus’ nye turistbusser og minibusser kommer du og dit selskab sikkert og komfortabelt til og fra julefrokosten.
Læs hele nyheden
Flot start af FC Fredericia
16-08-2021
I VT Bus er vi glade for at køre for og bakke op om FC Fredericia i NordicBet Ligaen. Fredag vandt FCF 1-0 hjemme på Monjasa Park over Hvidovre IF
Læs hele nyheden
Kom så KIF Fodbold!
06-08-2021
I VT Bus kører vi for Kolding IF Fodbold, og lørdag kl. 13 sparker koldingenserne gang i "Operation Oprykning", når klubben hjemme på Autocentralen Park tager imod Thisted FC.
Læs hele nyheden
Tag din pensionistforening eller efterlønsklub med på en hyggelig bustur eller busrejse og dyrk det sociale samvær med VT Bus
02-08-2021
En bustur til bunkermuseet Tirpitz i Blåvand. En udflugt til det nye H. C. Andersens hus i Odense eller en busrejse til Mosel.
Læs hele nyheden
​VT Bus kører for FC Fredericia og Kolding IF Fodbold
30-07-2021
I weekenden kører VT Bus igen for de to fodboldklubber, som vi bakker op om. Lørdag spiller Kolding IF Fodbold træningskamp mod SC Weiche Flensburg, og søndag kl. 15.00 skal FC Fredericia forsøge at følge op på den fine premieresejr mod Hobro, når holdet gæster oprykkeren fra Nykøbing FC i NordicBet Ligaen.
Læs hele nyheden
​VT Bus ønsker alle en god sommer
09-07-2021
I VT Bus vil vi gerne ønske en fantastisk sommer til alle vores kunder, passagerer, ansatte og samarbejdspartnere. I VT Bus mærker vi genåbningen af Danmark, og vi glæder os over, at der er kommet gang i turistbuskørslen igen.
Læs hele nyheden
VT Bus kører gerne sportslige oplevelser og sejre hjem
02-07-2021
Skal du og din klub til et sportsstævne eller turnering i ind- eller udlandet? Lad VT Bus stå for transporten.
Læs hele nyheden
Alzheimerforeningen Trekanten nød en dag i Grenelejren
30-06-2021
I torsdags var Alzheimerforeningen Trekanten på en hyggelig endagstur til Grenelejren nær Billund. Turen blev kørt i en af VT Bus’ nye og komfortable turistbusser, og endnu en gang var det en stor fornøjelse at køre med Alzheimerforeningen Trekanten.
Læs hele nyheden
VT Bus bakker op om Kolding IF Fodbold – Vi glæder os til den nye sæson
14-06-2021
Kolding IF Fodbold er i gang med at bygge holdet, der i den kommende sæson skal kæmpe om oprykning til landets næstbedste række
Læs hele nyheden
Giv eleverne en skioplevelse med VT Bus
11-06-2021
Skal dine elever have en skirejse rig på oplevelser og med mulighed for at dyrke kammeratskabet?
Læs hele nyheden
Tag bussen på ski og styrk dine kunder eller medarbejderes relationer
03-06-2021
​Ønsker du at forkæle dine kunder eller medarbejdere med en skirejse til vinter? I VT Bus tilbyder vi i samarbejde med Ski-Claudi skræddersyede skiture
Læs hele nyheden
​Haveselskabet i Padborg nød Bornholm i fulde drag
31-05-2021
I sidste uge var Haveselskabet i Padborg på en busrejse til Bornholm med VT Bus, og turene til og fra solskinsøens mange seværdigheder blev kørt i en af vores komfortable og moderne turistbusser
Læs hele nyheden
​Sæsonen slut for VT Bus’ klubber i 1. division
28-05-2021
​Både FC Fredericia og Kolding IF Fodbold kører i VT Bus’ behagelige turistbusser til udekampene, og busselskabet bakker op om begge klubber, der i denne uge fik sæsonen afgjort.
Læs hele nyheden
​Bak op om Kolding IF Fodbold i afgørende sæsonafslutter
25-05-2021
I VT Bus er vi rigtige glade for vores samarbejde og sponsorat med Kolding IF Fodbold. Torsdag aften kl. 19.00 spiller Kolding IF Fodbold sæsonens sidste kamp, når holdet på hjemmebane tager imod Skive IK. Og det er kun en sejr, der tæller for hjemmeholdet i bestræbelserne på at undgå nedrykning fra 1. Division.
Læs hele nyheden
Sejre til VT Bus’ klubber i 1. Division
10-05-2021
I VT Bus bakker vi op om og kører for Kolding IF Fodbold og FC Fredericia, derfor var det dejligt med en spillerunde, der bød på sejre til begge klubber.
Læs hele nyheden
​Lav en fast aftale med VT Bus om firmakørsel og få din egen chauffør
29-04-2021
Har du og dit firma brug for fast buskørsel til eksempelvis besøg af forretningsforbindelser og samarbejdspartnere eller til kørsel af medarbejdere.
Læs hele nyheden
​VT Bus kørte tre point hjem for FC Fredericia
26-04-2021
I VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om Trekantområdets hold i 1. Division i fodbold, og vi kører både med FC Fredericia og Kolding IF Fodbold.
Læs hele nyheden
Fejr genåbningen af Danmark med en heldagstur i bus
22-04-2021
Endelig begynder vi så småt at kunne vende tilbage til livet, som det var før Coronaens indtog.
Læs hele nyheden
Ny konferencebus snart klar
16-04-2021
I VT Bus glæder vi os til snart at kunne tage vores nye Van Hool-konferencebus i brug.
Læs hele nyheden
Lad din ekskursion eller skoleudflugt foregå i VT Bus’ komfortable turistbusser
12-04-2021
En ekskursion med stort fagligt indhold eller en udflugt med fokus på relationerne i klassen? Skal din institution eller skoleklasse på ekskursion, udflugt eller heldagstur.
Læs hele nyheden
FC Fredericia og Kolding IF Fodbold klar til spændende afslutning
22-03-2021
I VT Bus er vi glade for at bakke op om FC Fredericia og Kolding IF Fodbold. I weekenden blev sidste runde af grundspillet i 1. Division spillet...
Læs hele nyheden
​Firmakørsel i moderne turistbusser
12-03-2021
Ønsker du og din virksomhed buskørsel i komfortable minibusser og turistbusser ved besøg af kunder og samarbejdspartnere eller i forbindelse med medarbejderarrangementer?
Læs hele nyheden
​Tag på en hyggelig endagstur i Danmark eller Nordtyskland
08-03-2021
​Ønsker du og dit selskab at opleve det skønne Danmark eller Nordtyskland på en endagstur? Så vælg VT Bus som arrangør af din bustur.
Læs hele nyheden
Lej en bus med chauffør - når du ønsker effektiv og sikker bustransport
05-03-2021
Efterspørger du en turistbus eller minibus til din udflugt, endagstur eller til transport af medarbejdere eller kunder?
Læs hele nyheden
Med vores VIP-minibus får du transport i topklasse
01-03-2021
Ønsker du at give dine kunder eller medarbejdere en eksklusiv transportoplevelse? Så book VT Bus’ VIP-minibus.
Læs hele nyheden
VT Bus Sølvpartner i Kolding IF Fodbold
22-02-2021
VT Bus og Kolding IF Fodbold har indgået en 2-årig aftale, der gør busselskabet til Sølvpartner i 1. Divisionsklubben.
Læs hele nyheden
​FC Fredericia og VT Bus fortsætter parløbet
12-02-2021
I de seneste tre år har 1. divisionsklubben FC Fredericia kørt med VT Bus til klubbens udekampe, og de to parter har nu forlænget samarbejdet, så FCF-spillerne også i fremtiden bliver godt kørende i busselskabets behagelige og komfortable turistbusser.
Læs hele nyheden

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.