Hyggelige endagsture eller busrejser - du skaber oplevelser med VT Bus

I VT Bus har vi dig og dit selskab i centrum lige fra bestilling til hjemkomst. Vi er et erfarent busselskab med mere end 40 års erfaring i buskørsel med turistbusser og minibusser. VT Bus er busselskabet for dig, der sætter pris på sikker og effektiv transport. Uanset om du efterspørger enkeltstående busture, endagsture i Danmark og Nordtyskland eller vil tage bussen på ski eller opleve en europæisk storby på en busrejse.

Behagelig buskørsel i komfortable turistbusser og minibusser

Vores dygtige chauffører og moderne vognpark af turistbusser og minibusser får dig og dit selskab fra A til B til tiden og giver en komfortabel og behagelig transportoplevelse. Er I en forening eller en virksomhed? I VT Bus løser vi jeres transportbehov med udgangspunkt i jeres forventninger og ønsker til buskørsel. Vi er rutinerede til at arrangere busrejser for aktive seniorer og skaber gerne rammerne for en medarbejdertur for dit firma. Med en busrejse har du optimale muligheder for at styrke sammenholdet blandt de ansatte.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden.

I VT Bus tilbyder vi blandt andet følgende typer buskørsel:

Få yderligere information eller tilbud på buskørsel fra VT Bus

​Ønsker du at høre mere om VT Bus og busselskabets mange muligheder eller få et tilbud på buskørsel. Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail VT@VTBus.dk.

VT Bus – Trekantområdets busselskab

| Fredericia | Kolding | Middelfart | Billund | Vejle |​ Horsens | Hedensted |

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.