Tag turistbussen og skån miljøet

Vidste du, at turistbussen er en grøn måde at rejse på? I forhold til personbil, tog eller fly mindsker du CO2-aftrykket ved rejse og transport med en turistbus. I VT Bus lever alle vores turistbusser og minibusser op til den nyeste miljønorm, Euro6.

Vi er medlem af brancheforening Dansk PersonTransport, der har udregnet to eksempler på CO2-udledning ved forskellige transportformer*, som du kan læse i nedenstående illustration. Turistbussen slår både personbilen, toget og flyet, når det kommer til CO2-udledning på for eksempel en tur fra Aarhus til Harzen, og en tur fra Aalborg til København. Så du kan med god samvittighed sætte dig tilbage i bussædet og lade dig transportere grønt og klimabevidst med en turistbus fra VT Bus.

turistbussen-er-grønnere (1)

Vi prioriterer din sikkerhed med kvalitetskontrol og veluddannede chauffører

Når du kører med os prioriteret vi din sikkerhed højt. Vores nye og komfortable turistbusser og minibusser bliver både serviceret på vores eget værksted og på autoriseret værksted. Det sikrer dig turistbusser af høj kvalitet og en behagelig tur. Kombinationen af en opdateret vognpark og vores hold af veluddannede og dygtige chauffører er din garanti for sikker buskørsel.

Vil du have et uforpligtende tilbud på din buskørsel eller yderligere information?

Kontakt VT Bus på telefon: 28 44 80 02 eller e-mail vt@vtbus.dk, og hør om vores tilbud inden for buskørsel i Danmark, på Fyn, Jylland og Sjælland, samt i Europa.

* https://www.danskpersontransport.dk/nyheder/flyer-turistbussen-den-groenne-maade-at-rejse-paa/

Nyhed fra Dansk PersonTransport offentliggjort 20. juni 2020.

​​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.