Buskørsel med nye turistbusser fra Horsens og Hedensted

Efterspørger du professionel buskørsel fra Horsens eller Hedensted Kommune? Hos VT Bus løfter vi alle former for turistkørsel med vores vognpark af moderne og komfortable turistbusser og minibusser. Vi tager altid afsæt i dit behov for bustransport, og det sikrer, at din tur lever op til dine ønsker. 

I VT Bus har vi mere end 45 års erfaring med buskørsel af turistbusser. Med afgang fra Horsens Kommune og Hedensted Kommune og byer som Horsens, Hedensted, Brædstrup, Juelsminde og Tørring kører vores turistbusser blandt andet grupperejser, firmakørsel samt busture og udflugter.

Nye turistbusser og erfarne chauffører giver dig behagelig buskørsel

I VT Bus bliver din bustransport kørt af vores hold af dygtige og rutinerede chauffører, og buskørslen sker i nye og komfortable turistbusser. Den kombination får dig og din gruppe ud og hjem til tiden - sikkert og behageligt. Uanset om du skal på en grupperejse i Europa eller på en udflugt i skønne Danmark.

I VT Bus er vi medlem af Rejsegarantifonden og har stor erfaring med grupperejser i bus for virksomheder, foreninger og private grupper. Vi kører alle typer af turistkørsel og buskørsel lige fra en enkelt tur til større opgaver som bustransport af festivalgæster, konferencegæster eller deltagere ved sportsstævner.

I VT Bus tilbyder vi følgende typer af buskørsel med udgangspunkt i Horsens Kommune eller Hedensted Kommune:

• Busture og udflugter

• Leje af bus med chauffør

• Grupperejser med bus

• Firmakørsel

• Enkeltstående bustransfers

• Lufthavnskørsel

• Turistkørsel

• Kørsel med VIP-minibus

For yderligere information eller et tilbud på bustransport

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og få et tilbud på turistkørsel. Vi løfter alle typer af buskørsel med udgangspunkt i Hedensted Kommune og Horsens Kommune og byer som Horsens, Hedensted, Juelsminde, Brædstrup og Tørring. 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.