Buskørsel med nye turistbusser fra Vejen, Holsted og Brørup

Har du brug for buskørsel i nye og komfortable turistbusser? I VT Bus tilbyder vi blandt andet busture og udflugter, firmakørsel, grupperejser i bus og leje af bus med chauffør med afgang fra Vejen, Holsted, Brørup og Vejen Kommune. Fælles for vores forskellige tilbud inden for turistkørsel er, at din buskørsel altid bliver planlagt med afsæt i dine ønsker til bustransport. Det er din garanti for, at din tur lever op til dine forventninger.

Dygtige chauffører og behagelige turistbusser rammen om din buskørsel

I VT Bus har vi kørt turistkørsel siden starten i 1975, og vi er et erfarent busselskab, der tilbyder alle former for buskørsel til private, virksomheder, foreninger og institutioner. Med vores vognpark af nye turistbusser og minibusser løfter vi din transportopgave. Uanset om den er stor eller lille. Kombinationen af komfortable turistbusser og et hold af rutinerede chauffører sikrer, at du og din gruppe kommer fra A til B til tiden – trygt og behageligt.

I VT Bus har vi siden begyndelsen arrangeret grupperejser i bus, og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden. Vi har medlemsnummer 2476.

VT Bus tilbyder følgende inden for buskørsel med afgang fra Vejen, Holsted, Brørup og Vejen Kommune:

• Firmakørsel

• Leje af bus med chauffør

• Grupperejser med bus

• Busture og udflugter

• Kørsel med VIP-minibus

• Lufthavnskørsel

• Enkeltstående bustransfers

• Turistkørsel

For yderligere information eller et tilbud på kørsel fra Vejen Kommune

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og få et tilbud på buskørsel med nye og behagelige turistbusser med afgang fra Vejen Kommune og byer som Vejen, Holsted og Brørup. 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.