Busselskab giver dig transportoplevelser med behagelige turistbusser

Ønsker du, at din buskørsel sker i nye og komfortable turistbusser? Eller efterspørger du og dit selskab en busrejse til udlandet? Med VT Bus bliver din tur kørt af et professionelt busselskab, der altid tager afsæt i dine ønsker. Det sikrer, at din kørsel med vores busser lever op til dine forventninger. Fra Horsens og de omkringliggende kommuner tilbyder VT Bus: Busture og udflugter, leje af bus med chauffør, grupperejser i bus samt firmakørsel. VT Bus kører turistkørsel med udgangspunkt i byer som Horsens, Hedensted, Juelsminde, Brædstrup og Tørring.

Bustransport i nye turistbusser fra Horsens, Hedensted og Juelsminde

Hos VT Bus bliver vores behagelige turistbusser kørt af servicemindede og kompetente chauffører. De får dig og dit selskab ud og hjem til aftalte tid – sikkert og komfortabelt. Vi er et erfarent busselskab, der har kørt turistkørsel i seks årtier, og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og dermed en professionel medspiller på din grupperejse.

Busselskab med speciale i turistkørsel rammen om bustransport fra Horsens og opland

I VT Bus har vi en moderne vognpark af nye turistbusser og minibusser, og vi er et busselskab som løfter både større og mindre transportopgaver for private, virksomheder, foreninger og institutioner fra Horsens, Hedensted, Brædstrup, Tørring og Juelsminde. I VT Bus tilbyder vi alt inden for buskørsel blandt andet:

• Leje af en bus med chauffør

• Enkeltstående bustransfers

• Firmakørsel

• Lufthavnskørsel

• Grupperejser i bus

• Kørsel med VIP-minibus

• Busture og udflugter

Få yderligere information om, hvad VT Bus tilbyder som busselskab med afgang fra Horsens-området

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og hør om vores forskellige tilbud inden for transport med nye turistbusser og minibusser fra byer som Horsens, Brædstrup, Hedensted, Juelsminde og Tørring.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.