Busselskab med fokus på gode oplevelser fra Aarhus og Østjylland

Efterspørger du kørsel med turistbusser og minibusser? Eller ønsker du og dit selskab at slappe af med en busrejse ud i Europa? Med VT Bus som dit busselskab bliver din bustur kørt af et firma, der matcher dine behov for professionel buskørsel. I Østjylland tilbyder vi turistkørsel, firmakørsel, grupperejser med bus og endagsture med afgang fra byer som Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og Odder.

Erfarent busselskab tilbyder komfortable busser med dygtige chauffører

I VT Bus kører du med kompetente og servicemindede chauffører, som sikrer, at du kommer frem til aftalte tid i komfortable og moderne turistbusser - effektivt og behageligt. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og det giver dig en seriøs partner på din grupperejse.

Buskørsel fra Østjylland i behagelige turistbusser

Med VT Bus får du et professionelt busselskab, der med sin vognpark løser både større og mindre opgaver inden for buskørsel. Vi skræddersyr transporten, så den rammer plet i forhold til dine behov og ønsker. I VT Bus tilbyder vi som busselskab blandt andet følgende typer kørsel fra Aarhus, Skanderborg, Odder og Silkeborg.

• Enkeltstående bustransfers

• Lufthavnskørsel

• Leje af bus med chauffør

• VIP-kørsel med minibus

• Grupperejser med bus

• Endagsture

• Turistkørsel

• Firmakørsel

Få yderligere information om hvad vi tilbyder som busselskab eller et konkret tilbud på buskørsel

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og hør om vores tilbud inden for kørsel med moderne turistbusser og minibusser fra byer som Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Odder. Vi dækker hele Østjylland.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.