Komfortable busser rammen om din transport

Efterspørger du turistkørsel i moderne busser med udgangspunkt i Østjylland og byer som Aarhus, Silkeborg, Skanderborg eller Odder? Med VT Bus som dit busselskab bliver din tur kørt af et hold af erfarne chauffører og i komfortable turistbusser. Det er din garanti for sikker og effektiv transport, som får dit selskab ud og hjem til den aftalte tid. I VT Bus kører vi turistkørsel for både private, foreninger, institutioner og virksomheder.

Moderne busser giver behagelige oplevelser

Vi planlægger din tur, så den er nøje afstemt efter dine ønsker. Det sikrer en busoplevelse, der lever fuldt ud op til dine forventninger. Vores vognpark består af nye turistbusser i forskellige størrelser, og vi har helt sikkert bussen til dit behov. I Østjylland med afgang fra eksempelvis Aarhus, Skanderborg, Odder og Silkeborg tilbyder VT Bus at løse alle typer af turistkørsel.

Ønsker du en grupperejse i bus har vi mere end 40 års erfaring i turistkørsel i udlandet, og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

I VT Bus tilbyder vi blandt andet følgende typer af kørsel med busser

Busture og endagsture

Firmakørsel

Turistkørsel

• Leje af bus med chauffør

Grupperejser

Kørsel med VIP-minibus

Lufthavnskørsel til og fra Billund Lufthavn

Enkeltstående bustransfers

For yderligere information eller et konkret tilbud på buskørsel fra Aarhus og Østjylland

​Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og få et tilbud på turistkørsel med komfortable busser med udgangspunkt fra Østjylland og byer som Aarhus, Odder, Skanderborg og Silkeborg.​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476