Lej en bus med chauffør og få komfortable turistbusser som rammen om din transport og buskørsel

Efterspørger du buskørsel i nye turistbusser med udgangspunkt i Østjylland og byer som Aarhus, Silkeborg, Skanderborg eller Odder? Vælg leje af bus med chauffør hos VT Bus. Med os som dit busselskab bliver dine busture kørt af et hold af erfarne chauffører og i komfortable turistbusser. Det er din garanti for sikker og effektiv bustransport, som får dit selskab ud og hjem til den aftalte tid. I VT Bus kører vi turistkørsel for både private, foreninger, institutioner og virksomheder.

​Moderne turistbusser giver behagelige oplevelser fra Silkeborg, Aarhus, Odder og Skanderborg

Vi planlægger din bustur, så den er nøje afstemt efter dine ønsker. Det sikrer en busoplevelse, der lever fuldt ud op til dine forventninger. Vores vognpark består af nye turistbusser i forskellige størrelser, og vi har helt sikkert bussen til dit behov. I Østjylland med afgang fra eksempelvis Aarhus, Skanderborg, Odder og Silkeborg tilbyder VT Bus at løse alle typer af turistkørsel og bustransport med leje af bus med chauffør.

​​

Ønsker du en grupperejse i bus har vi mere end 40 års erfaring i turistkørsel i udlandet, og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

I VT Bus tilbyder vi blandt andet følgende typer af kørsel med turistbusser og udlejning af bus med chauffør

Busture og endagsture

Firmakørsel

Turistkørsel

• Leje af bus med chauffør

Grupperejser

Kørsel med VIP-minibus

Lufthavnskørsel til og fra Billund Lufthavn

Enkeltstående bustransfers

For yderligere information eller et konkret tilbud på busudlejning med chauffør, buskørsel og busture fra Skanderborg, Aarhus, Silkeborg og Østjylland

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og få et tilbud på leje af bus med chauffør, turistkørsel, eller busture med komfortable turistbusser med udgangspunkt fra Østjylland og byer som Aarhus, Odder, Skanderborg og Silkeborg.

VT Bus – leje af bus med chauffør fra Skanderborg, Aarhus, Silkeborg, Odder og Østjylland.​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.