Turistkørsel i moderne busser fra Esbjerg

Ønsker du, at din bustur bliver kørt i komfortable og behagelige busser? Vælg VT Bus som dit selskab på turistkørsel fra Esbjerg og de nærliggende byer. Vi kombinerer vores nye turistbusser med et team af dygtige og erfarne chauffører. Det sikrer dig og dit selskab en god transportoplevelse, hvor i trygt og sikkert kommer ud og hjem til tiden.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker til buskørsel, og det gør, at din tur lever op til dine forventninger. Uanset om du efterspørger endagsture og udflugter, har brug for firmakørsel eller skal på en grupperejse i bus i Europa. I VT Bus har vi vognparken til at løfte både små og store opgaver for virksomheder, foreninger og private.

Nye turistbusser rammen om gode transportoplevelser

Med Esbjerg og oplandsbyerne som afsæt kører VT Bus’ busser blandt andet busture, udflugter, firmakørsel og grupperejser, og vi løser alle former for turistkørsel med den ballast som 45 års erfaring i branchen giver. Så du kan trygt vælge VT Bus til din kørselsopgave, når din tur skal køres i komfortable turistbusser og med dygtige chauffører bag rattet.

Savner du inspiration til udflugten eller endagsturen fra Esbjerg? I VT Bus spiller vi gerne ind med forslag til interessante seværdigheder. Du kan vælge udelukkende at lade os stå for din bustransport, men ønsker du at slippe for alt det praktiske i forbindelse med en bustur, så kan vi også arrangere hele din dag lige fra buskørsel til booking af aktiviteter, museumsbesøg, restauranter og lignende samt sørge for forplejning i bussen. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om at nyde samværet og dyrke fællesskabet i bussen.

VT Bus er som medlem af Rejsegarantifonden en professionel partner på grupperejser i busser fra Esbjerg og Sydvestjylland.

Med Esbjerg som udgangspunkt tilbyder vi blandt andet følgende typer buskørsel:

For yderligere information eller et konkret tilbud på buskørsel

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller e-mail: vt@vtbus.dk og få et tilbud på turistkørsel i moderne turistbusser fra Esbjerg eller Sydvestjylland.

​​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476