Behagelige turistbusser og dygtige chauffører rammen om din tur

Skal din buskørsel fra Horsens Kommune og Hedensted Kommune køres i moderne og komfortable turistbusser? I VT Bus kører vi alle typer turistkørsel med Horsens og de omkringliggende byer som Nørre Snede, Brædstrup, Hedensted, Tørring og Juelsminde som udgangspunkt. Så vælg os som dit busselskab til busture, firmakørsel eller grupperejser i busser fra Horsens, Hedensted og oplandsbyerne. Din tur bliver kørt i nye turistbusser, og vi planlægger altid med afsæt i dine ønsker til bustransport. Det sikrer, at du får en kørselsoplevelse og tur, der matcher dine forventninger. I VT Bus løfter vi store og små transportopgaver inden for turistkørsel for privatpersoner, virksomheder og foreninger.

Moderne turistbusser fra erfarent busselskab kører turistkørsel fra Horsens og Hedensted

I VT Bus bliver din tur kørt af vores hold af dygtige chauffører, som får dig og din gruppe trygt ud og hjem til tiden, og vores vognpark af nye turistbusser og minibusser har helt sikkert bussen, der passer til dit behov. Med mere end 45 års erfaring inden for turistkørsel er vi et erfarent busselskab, og vi kører blandt andet busture, udflugter, grupperejser og firmakørsel fra Horsens og oplandsbyerne som eksempelvis Hedensted, Juelsminde, Brædstrup, Tørring og Nørre Snede.

Efterspørger du forslag til din bustur i Nordtyskland eller Danmark? I VT Bus kommer vi gerne med inspiration til spændende seværdigheder, og vi tilbyder ikke kun bustransport. Vi kan arrangere hele din udflugt eller tur lige fra booking af eksempelvis museumsbesøg og aktiviteter til restaurantbesøg og forplejning i bussen. Du slipper for at holde styr på billetter og menukort og kan koncentrere dig om at nyde en hyggelig dag i godt selskab.

I VT Bus er vi medlem af Rejsegarantifonden og det er din garanti for en seriøs partner på grupperejser fra Horsens Kommune og Hedensted Kommune.

I VT Bus tilbyder vi med Horsens og opland som udgangspunkt blandt andet følgende typer af kørsel:

For yderligere information eller et konkret tilbud på kørsel med vores nye turistbusser

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og få et tilbud på turistkørsel i behagelige og nye turistbusser fra Horsens og Hedensted samt de nærliggende byer som eksempelvis Brædstrup, Juelsminde, Nørre Snede og Tørring.​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.