Busture og udflugter i turistbusser

Vil du og din gruppe opleve nogle af de mange seværdigheder, som Danmark har at byde på? Med en bustur eller udflugt i VT Bus’ moderne turistbusser får du optimale rammer om din dagstur. Det sikrer, at du og dit selskab får en dejlig dag med fokus på store oplevelser og socialt samvær.

Busture og grupperejser fra Esbjerg, Varde og Ribe

I VT Bus kører vi busture fra Sydvestjylland med afgang fra eksempelvis byer som Esbjerg, Ribe og Varde. Vi er et professionelt busselskab, som tilbyder turistkørsel, firmakørsel, endagsture og grupperejser i bus med udgangspunkt i dine ønsker til bustransport fra og i Sydvestjylland.

I VT Bus er vi medlem af Rejsegarantifonden.

Vores moderne busser og erfarne chauffører skaber rammerne om en hyggelig dag

Du kan vælge at lade VT Bus stå udelukkende for transporten på busturen, men vi kan også booke restauranter, museer og seværdigheder eller andre aktiviteter på turen. Dermed slipper du for at tænke på det praktiske som billetter og menukort på din udflugt, og du kan nyde samværet med de andre deltagere fuldt ud.

Vores hold af erfarne chauffører får dit selskab frem til tiden, og transporten sker i komfortable turistbusser. Uanset om din gruppe på turen er stor eller lille, så matcher VT Bus’ vognpark dit behov for kørsel på en hel- eller halvdagstur.

VT Bus tilbyder følgende inden for bustransport:

Turistkørsel

Firmakørsel

Endagsture

• Lufthavnskørsel

• Grupperejser

• Enkeltstående bustransfers

• Leje af bus med chauffør

• VIP-kørsel med minibus

Få yderligere information eller få et tilbud på din bustur

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og hør om vores tilbud inden for busture med udgangspunkt i Sydvestjylland fra byer som Esbjerg, Varde og Ribe.​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.