Moderne turistbusser rammen om dine busture og udflugter

Efterspørger du og din gruppe en hyggelig bustur, endagstur eller udflugt i nye turistbusser? Vælg VT Bus som dit busselskab til turen ud i det danske land op oplev de ønskede seværdigheder med vores komfortable turistbusser som rammen om en god dag. En bustur med VT Bus giver dig kombinationen af en dag rig på oplevelser og lejligheden til at styrke det sociale samvær undervejs i bussen.

VT Bus kører busture, endagsture og udflugter fra Horsens, Hedensted, Juelsminde og Brædstrup

I VT Bus kører vi endagsture i moderne turistbusser med afgang fra byer som Horsens, Hedensted, Juelsminde, Tørring og Brædstrup samt de omkringliggende byer i Horsens Kommune og Hedensted Kommune. Vi er et busselskab med mere end 40 års erfaring med turistkørsel af busture og endagsture. Det sikrer en professionel tilgang til din bustur, og vores hold af erfarne turistbuschauffører får dig og dit selskab ud og hjem til tiden - sikkert og effektivt.

VT Bus tilbyder med udgangspunkt i dine ønsker til buskørsel services som turistkørsel, endagsture, firmakørsel samt grupperejser i bus. Fælles for de forskellige tilbud af bustransport er, at din bustur køres i nye og behagelige turistbusser.

VT Bus er medlem af Rejsegarantifonden og har stor erfaring med grupperejser i bus.

Nyd samværet på dagen – Lad VT Bus stå for alt det praktiske

Med VT Bus som busselskab får du stor fleksibilitet. Du kan vælge at lade VT Bus stå udelukkende for transporten på din bustur, men du kan også vælge at lade os booke aktiviteter, museer, restauranter og seværdigheder på turen. Så slipper du for at tænke på alt det praktiske på dagen og kan nyde samværet med de andre deltagere i fulde drag.

I VT Bus kører vi turistkørsel for private, virksomheder og foreninger, og vores vognpark matcher helt sikkert dit behov for buskørsel. Uanset om dit selskab på turen er stort eller lille.

Vi tilbyder følgende inden for buskørsel med afgang fra Horsens, Brædstrup, Hedensted, Juelsminde og Tørring:

• Turistkørsel

• VIP-kørsel med minibus

• Endagsture

• Firmakørsel

• Leje af bus med chauffør

• Grupperejser i bus

• Enkeltstående bustransfers

• Lufthavnskørsel

For yderligere information eller et tilbud på dine busture og udflugter med professionelt busselskab

Kontakt VT Bus på telefon 28  44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og hør om vores tilbud inden for endagsture og udflugter i moderne turistbusser med afgang fra Horsens Kommune og Hedensted Kommune og byer som Horsens, Brædstrup, Tørring, Hedensted og Juelsminde.​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.