Skønne busture og udflugter fra Haderslev, Aabenraa, Vojens og Christiansfeld

Efterspørger du og din gruppe en bustur, endagsture eller udflugt ud i det dejlige Danmark? Hos VT Bus har vi seks årtiers erfaring med turistkørsel, og din tur bliver kørt i vores nye og behagelige turistbusser med vores erfarne chauffører bag rattet. Det er den perfekte ramme om en god dag med skønne oplevelser og socialt samvær i centrum. I VT Bus kører vi busture, udflugter og endagsture fra Sønderjylland og byer som Haderslev, Christiansfeld, Vojens og Aabenraa.

Nye turistbusser rammen om udflugter og busture

Udflugter, endagsture og busture i vores moderne og komfortable turistbusser har været et efterspurgt tilbud hos VT Bus siden begyndelsen i 1975, og vores busser har kørt mange gode oplevelser hjem for private, virksomheder og foreninger. Du får med VT Bus et professionelt busselskab med erfaringen og kompetencerne i orden, og vi kører altid din bustur med udgangspunkt i dine ønsker. Det sikrer, at turen bliver 100 procent som ønsket og lever op til dine forventninger.

Fælles for vores forskellige tilbud inden for buskørsel er, at du og din gruppe kører i behagelige og nye turistbusser, og bag rattet sidder én af vores rutinerede chauffører. Den kombination gør din bustur til en god oplevelse, og du og din gruppe kommer ud og hjem til tiden – trygt og behageligt. Vores vognpark af nye turistbusser og minibusser matcher dit kørselsbehov. Uanset om der er tale om en mindre eller større transportopgave.

Lad os stå for transport af din bustur eller lad os arrangere hele din dag

Søger du et busselskab med stor fleksibilitet til din bustur eller udflugt, så er VT Bus det rette valg. Du kan vælge selv at arrangere indholdet på din endagstur og udelukkende lade VT Bus stå for bustransporten, eller du kan lade VT Bus arrangere hele din dag med aktiviteter, museumsbesøg, seværdigheder samt eventuelle restaurantbesøg. Vælger du den sidste model, slipper du for at tænke på alt det praktiske og kan koncentrere dig om at nyde samværet med de andre i bussen.

VT Bus tilbyder følgende inden for bustransport fra Haderslev, Aabenraa, Christiansfeld og Vojens:

• Leje af bus med chauffør

• Endagsture

• Turistkørsel

• Firmakørsel

• Kørsel med VIP-minibus

• Grupperejser i bus

• Enkeltstående bustransfers

• Lufthavnskørsel

For yderligere information eller et tilbud på busture, endagsture og udflugter fra Haderslev, Vojens, Aabenraa og Christiansfeld

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og få et tilbud på din bustur, endagsture eller udflugt. Din tur bliver kørt i behagelige og nye turistbusser. Vi kører alle former for turistkørsel med bus fra Haderslev, Christiansfeld, Vojens, Aabenraa og Sønderjylland. 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.