Busture og udflugter i behagelige turistbusser fra Vejen, Brørup og Holsted

Ønsker du, at din bustur eller udflugt bliver kørt i nye turistbusser og med dygtige chauffører bag rattet? I VT Bus kører vi endagsture ud i det fantastiske Danmark eller Nordtyskland fra Holsted, Brørup og Vejen. Med VT Bus som dit busselskab får du optimale rammer om en dejlig dag rig på socialt samvær og skønne oplevelser. Vores komfortable turistbusser kører udflugter og busture fra Vejen Kommune.

Udflugter og busture fra Vejen, Holsted og Brørup køres af erfarent busselskab

Hos VT Bus bliver din bustur og udflugt kørt med afsæt i dine ønsker for dagen, og den tilgang sørger for, at din tur matcher dine forventninger. Vi er et busselskab, som i seks årtier har kørt endagsture for virksomheder, private, institutioner og foreninger. Vores team af rutinerede chauffører sikrer, at dig og din gruppe kommer ud og hjem til tiden i vores behagelige turistbusser – trygt og effektivt.

VT Bus er ikke kun kørsel af busture. Vi tilbyder alle former for turistkørsel heriblandt grupperejser med bus, leje af en bus med chauffør, eller firmakørsel med afgang fra Vejen Kommune og byer som Vejen, Brørup og Holsted. Fælles for VT Bus’ forskellige services inden for buskørsel er, at du altid kører i nye og komfortable turistbusser og minibusser.

Vi skræddersyr busturen efter dig og din gruppes ønsker

Fleksibilitet er et nøgleord, når du arrangerer din endagstur eller udflugt hos VT Bus. Du kan lade os stå udelukkende for buskørslen på din bustur, eller du kan lade os arrangere alt på dagen fra booking af billetter til seværdigheder, museer og andre aktiviteter samt booking af måltider og restaurantbesøg. Vælger du den sidste løsning kan du nyde samværet med de andre i bussen og turen fuldt ud, for du slipper for at holde styr på alt det praktiske på dagen.

VT Bus tilbyder følgende inden for bustransport med afgang fra Vejen Kommune:

• Leje af en bus med chauffør

• Grupperejser i bus

• Firmakørsel

• Lufthavnskørsel til og fra Billund Lufthavn

• Kørsel med VIP-minibus

• Turistkørsel

• Enkeltstående bustransfers

For yderligere information eller et tilbud på din bustur med VT Bus

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og få et tilbud på din bustur eller udflugt i behagelige turistbusser. Vi er et professionelt busselskab, der kører fra Vejen Kommune og byer som Vejen, Brørup og Holsted.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.