Nyd endagsturen i nye turistbusser fra Herning, Ikast og Brande

Efterspørger du en behagelig turistbus til en endagstur, udflugt eller bustur ud i dejlige Danmark? Hos VT Bus får du et samarbejde med et professionelt og erfarent busselskab, og udgangspunktet for din dag bliver vores nye og komfortable turistbusser med rutinerede chauffører bag rattet. Det er perfekte rammer om en skøn dag med socialt samvær og store oplevelser i centrum. I VT Bus kører vi busture fra Midtjylland og byer som Herning, Ikast og Brande.

Busture, endagsture og udflugter fra Midtjylland, Herning, Ikast og Brande

Fra Midtjylland kører vi endagsture, udflugter og busture i nye og behagelige turistbusser, og siden begyndelsen i 1975 har VT Bus’ turistbusser kørt skønne oplevelser hjem for private, virksomheder, institutioner og foreninger. Vores kompetencer og erfaringer inden for buskørsel sikrer, at din bustur lever op til dine forventninger. Vores hold af dygtige chauffører får din gruppe ud og hjem til tiden – effektivt og sikkert i vores moderne og komfortable turistbusser.

Hos os bliver din udflugt og bustur altid kørt med udgangspunkt i dine ønsker, og det er din garanti for en god tur rig på oplevelser og godt samvær. Vi tilbyder ikke kun busture og udflugter i VT Bus. Med afgang fra Herning, Ikast, Brande eller Midtjylland tilbyder vi blandt andet også grupperejser i bus, firmakørsel eller leje af en bus med chauffør. Fællesnævneren for vores tilbud er, at du altid kører i behagelige og nye turistbusser og minibusser.

Gode oplevelser skabt af erfarne chauffører og nye turistbusser

Du har stor fleksibilitet, når du arrangerer dine busture eller udflugter hos VT Bus. Du kan vælge at lade VT Bus udelukkende stå for bustransporten på din endagstur, eller du kan lade VT Bus arrangere hele din dag og udflugt lige fra booking af seværdigheder, museer og aktiviteter til booking af eventuelle restaurantbesøg. Så slipper du for at tænke på alt det praktiske og kan nyde dagen og samværet med de andre i selskabet fuldt ud.

I VT Bus tilbyder vi følgende inden for bustransport med afgang fra Midtjylland, Ikast, Herning og Brande:

• Leje af bus med chauffør

• Endagsture og udflugter

• Firmakørsel

• Kørsel med VIP-minibus

• Grupperejser med bus

• Turistkørsel

• Enkeltstående bustransfers

• Lufthavnskørsel

For yderligere information eller et tilbud på dine udflugter eller busture fra Midtjylland

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller på e-mail: VT@VTBus.dk og få et tilbud på transport med vores behagelige og nye turistbusser. VI kører udflugter, busture, endagsture og alle typer af turistkørsel fra Midtjylland og byer som Herning, Brande og Ikast. 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.