Endagsture og udflugter i nye turistbusser

Ønsker du og din gruppe at udforske og opleve nogle af Danmarks mange seværdigheder? Med en udflugt, endagstur eller bustur i VT Bus’ komfortable turistbusser får du gode rammer om din endagstur. Det garanterer, at du og dit selskab får en hyggelig dag med fokus på socialt samvær og dejlige oplevelser.

Busture og buskørsel fra Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og Odder

I VT Bus kører vi buskørsel med moderne turistbusser fra og i Østjylland med afgang fra byer som Aarhus, Odder, Skanderborg og Silkeborg. Vi er et busselskab som i seks årtier har kørt busture, endagsture og udflugter med fokus på store oplevelser og det fællesskab tiden i bussen dyrker og skaber. VT Bus tilbyder professionelt bustransport som turistkørsel, firmakørsel og endagsture samt grupperejser i bus med afsæt i dine ønsker til buskørsel i turistbusser fra og i Østjylland.

I VT Bus er vi medlem af Rejsegarantifonden og en seriøs partner på grupperejser i bus.

Moderne turistbusser og dygtige chauffører rammen om en hyggelig dag

Du kan lade os stå udelukkende for din transport på busturen, eller du kan lade os arrangere hele din tur eller udflugt med booking af eksempelvis museer, restauranter og seværdigheder eller andre aktiviteter på turen. Med andre ord VT Bus klarer alt det praktiske, og du slipper for at tænke på menukort og billetter på din udflugt. Så du kan koncentrere dig om at nyde busturen og samværet med de andre deltagere i bussen.

Vores team af rutinerede turistbuschauffører får dit selskab fra A til B sikkert og til tiden, og transporten sker i behagelige turistbusser. Uanset om dit selskab på busturen eller udflugten er stort eller lille, så matcher vores vognpark dit behov for turistkørsel.

VT Bus tilbyder følgende inden for buskørsel:

• Endagsture

• Turistkørsel

• Firmakørsel

• Grupperejser

• VIP-kørsel med minibus

• Lufthavnskørsel

• Leje af bus med chauffør

• Enkeltstående bustransfers

For yderligere information eller et tilbud på din bustur og endagstur

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller e-mail: VT@VTBus.dk og hør om vores tilbud inden for endagsture, busture og udflugter i moderne turistbusser med afgang fra Østjylland og byer som Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og Odder.​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.