Trekantområdets busselskab medspiller for idrætten

VT Bus og Vejle Turisttrafik er en aktiv medspiller i Trekantområdets idrætsliv både, når det gælder eliteidræt og breddeidræt.


I VT Bus’ regi er vi Sølvpartner og busleverandør i Kolding IF Fodbold, Eksponeringspartner og busleverandør til FC Fredericia samt basissponsor i Fredericia HK.


I Vejle Turisttrafik regi er vi guldsponsor og buspartner for Vejle Boldklub, ligesom vi er sponsor og busleverandør for Triangle Razorbacks. Desuden er vi samarbejdspartnere for en række breddeidrætsklubber.


- Det er naturligt for VT Bus og Vejle Turisttrafik at bakke op om Trekantområdets idrætsliv, for vi vil gerne give noget tilbage til vores mange kunder og passagerer fra regionen. Det kan vi gøre dels ved at samarbejde med en række breddeklubber, som skaber rammerne for, at beboerne i Trekantområdet kan dyrke idræt, som er en sund og social fritidsinteresse, og dels ved at samarbejde med områdets eliteidrætsklubber, for forudsætning for eliteidræt - med de store oplevelser det giver til regionen - er at erhvervslivet bakker op om klubberne, siger direktør i VT Bus og Vejle Turisttrafik, Benny Petersen.


- Samtidig får vi som aktiv medspiller på både eliteidræt og breddeidræt en stor synlighed og eksponering af VT Bus og Vejle Turisttrafik som Trekantområdets busselskab. Den kombination af, at vi med vores samarbejdsaftale ”betaler” tilbage og får skabt synlighed om os som busselskab, gør det oplagt for VT Bus og Vejle Turisttrafik at bakke op om idrætten i Trekantområdet, siger Benny Petersen.


VT Bus samarbejder med:

FC Fredericia

Kolding IF Fodbold

Fredericia HK

Bramdrupdam Fodbold GIF


Vejle Turisttrafik samarbejder med:

Vejle Boldklub

Triangle Razorbacks

Vejle Boldklub (amatørafdeling)

Vejle Fodbold Club

Vejle Håndbold Klub

Vejle Kammeraterne

Hedensted IF

Hover IF

Give Håndboldklub

Vejle Svømmeklub

Ammitsbøl Fodbold

Skibet IF


For yderligere information eller et konkret tilbud på din bustransport

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk for at høre om de mange muligheder, der er ved at leje en ny turistbus eller minibus med chauffør.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.