​Tak for turen til Design- & Idrætsefterskolen Skamling

I sidste uge havde vi fornøjelsen af at sende tre komfortable turistbusser til Nassfeld i Østrig med elever fra Design- & Idrætsefterskolen Skamling.


Vi håber alle elever og lærere havde en hyggelig uge på pisterne. TAK for turen til Skamling. Bag rattet på vores busser sad et hold af dygtige chauffører i Svend Erik, Poul Henning, Ole, Alexander, Stefan og Desbele.


Ønsker du, at din grupperejse i bus eller bustur bliver kørt i nye og behagelige turistbusser med erfarne chauffør bag rattet? Vælg VT Bus.


Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel på vores hjemmeside

👉 https://vtbus.dk/vi-tilbyder/bustransport.aspx


Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.


Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk og få et tilbud på din bustransport. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel i Danmark og Europa.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.