​Tak for turen til Design- & Idrætsefterskolen Skamling

I sidste uge havde vi fornøjelsen af at sende tre komfortable turistbusser til Nassfeld i Østrig med elever fra Design- & Idrætsefterskolen Skamling.


Vi håber alle elever og lærere havde en hyggelig uge på pisterne. TAK for turen til Skamling. Bag rattet på vores busser sad et hold af dygtige chauffører i Svend Erik, Poul Henning, Ole, Alexander, Stefan og Desbele.


Ønsker du, at din grupperejse i bus eller bustur bliver kørt i nye og behagelige turistbusser med erfarne chauffør bag rattet? Vælg VT Bus.


Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel på vores hjemmeside

👉 https://vtbus.dk/vi-tilbyder/bustransport.aspx


Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.


Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk og få et tilbud på din bustransport. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel i Danmark og Europa.



Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.