​VT Bus opgraderer transportoplevelsen med to nye turistbusser og en ny dobbeltdækker

I VT Bus har vi bestilt tre nye turistbusser til levering til sommer. Vi glæder os til at præsentere vores to nye MAN Lions Coach R08 turistbusser og en ny Neoplan Skyliner dobbeltdækker for vores passagerer, kunder og samarbejdspartnere.


Med de tre nye turistbusser fornyer vi vores vognpark til glæde for vores mange passagerer og sikrer en transportoplevelse af den højeste kvalitet. Vi udskifter løbende vores busser i vognparken, så vores turistbusser altid er af topkvalitet og lever op til nyeste miljønormer.


- Turistbusser med høj komfort, stor sikkerhed og behagelig bustransport er det vores kunder efterspørger, og derfor ser vi frem til at kunne tilbyde kørsel i tre splinternye turistbusser fra sommer. Vi har allerede én MAN Lion Coachs R08 i vognparken, som kører FLIXBUS, og det er en lækker turistbus, så vi glæder os til forny vores vognpark med to helt nye MAN-busser og en ny Neoplan Skyliner, der en dobbeltdækker i topklassen. Med de tre nye turistbusser tilbyder vi en førsteklasses transportoplevelse for vores kunder til turistkørsel, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


De tre busser bliver leveret af Man Truck & Bus Danmark A/S. De to turistbusser har hver plads til 54 passagerer, og dobbeltdækkeren har plads til 81 passagerer.


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dkFå et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.