​Det gode parløb mellem FC Fredericia og VT Bus fortsætter

VT Bus og FC Fredericia har været samarbejdspartnere siden 2018, hvor Trekantområdets busselskab blev eksponeringspartner og busleverandør i NordicBet Liga-klubben. Nu har de to parter forlænget aftalen, så FC Fredericia også i 2023 kører i VT Bus’ komfortable turistbusser.

- Det er en fornøjelse at give håndslag på en forlængelse af vores sponsorat med FC Fredericia. Siden begyndelsen af samarbejdet, har vi oplevet FC Fredericia som en professionel samarbejdspartner, der giver os adgang til et stærkt netværk i FC Fredericia og er med til at skabe synlighed om VT Bus i Fredericia Kommune. Derfor ser vi frem til at fortsætte et mangeårigt parløb med FC Fredericia i det kommende år, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.

Hos FC Fredericia glæder salgsansvarlig Christian Holm Johansen sig over, at samarbejdet fortsætter, så FC Fredericia i det kommende år kører i VT Bus’ nye turistbusser.

- I FC Fredericia nyder vi virkelig samarbejdet med VT Bus. Trekantområdets busselskab er kendetegnet ved stor professionalisme og højt serviceniveau. Alle vores ture bliver kørt i nye og komfortable turistbusser, og vi kommer altid fra A til B til tiden, ligesom chaufførerne altid er i godt humør. Samtidig er VT Bus gode til at bakke op om vores kampe og arrangementer. Så vi glæder os til at køre videre med det gode samarbejde, siger Christian Holm Johansen.​

Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.