​VT Bus kører i den ”forkerte” side…

… Men det er selvfølgelig kun i Storbritannien, at vores moderne og behagelige turistbusser kører i venstre side af vejen. I denne uge har en af vores Volvo 9900’er været i London med et hold studerende fra Learnmark Horsens, der har været på studietur i den engelske hovedstad. 


Bag rattet på turen sidder vores to dygtige chauffører Alexander og Svend Erik.


Tak for opgaven til Rejsecenter Djursland. Vi håber, at alle studerende og undervisere har haft en god tur i London.


Skal du og din klasse på en studietur i 2023? Med VT Bus - som dit busselskab - bliver din tur ud i Europa kørt i nye og komfortable turistbusser med erfarne chauffører bag rattet. En studietur i bus giver dig og dine klassekammerater hyggelige dage med socialt samvær og skønne oplevelser i centrum.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport på vores hjemmeside

👉 www.vtbus.dk


VT Bus er et familieejet busselskab, der naturligvis er medlem af Rejsegarantifonden og brancheforeningen Dansk PersonTransport.


Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk og få et tilbud på din studietur. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel i Danmark og Europa.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.