​VT Bus anbefales​Det er altid dejligt at modtage god feedback og ros fra vores kunder og samarbejdspartnere. Her har vi fået en flot anbefaling fra Michael Møller Pedersen:


Kan anbefales!

VT Bus kørte for os (Røde Kors, Jelling) til samtlige udekampe i Asylligaen under Dansk Boldspil-Union (DBU) og TrygFonden i sin tid. På et godt møde med Benny Petersen blev det aftalt, at VT altid stillede med erfarne chauffører, der havde forståelse for vores beboeres udfordringer, og som ikke “bare” var ratholdere. Og det 👏 hver eneste gang!I VT Bus råder vi over nye og komfortable turistbusser med plads fra 8 til 78 personer. Vi løfter altid din buskørsel med afsæt i dine ønsker og behov for transport.


Vil du høre mere om VT Bus tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.