Vi ønsker alle en god påske

I VT Bus har vi stort set alle vores turistbusser på enten dansk eller europæisk asfalt i løbet af påsken. Vi kører vores fire Flixbus-ruter, er i Tyskland og Holland med fodboldhold for Jørns Busrejser og i Tjekkiet med hold fra Vejle Boldklubs talentafdeling.


Søndag går turen til Amager og Sundby Idrætspark med FC Fredericia, og mandag har vi en tur med Vejle Boldklub til Hjørring.


Vi ønsker alle en rigtig god påske. 


Skal din bustur, udflugt eller busrejse køres i moderne og behagelige turistbusser med dygtige chauffører bag rattet? vælg VT Bus. Vi er et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring.


Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk for at booke din tur. Du kan finde mere information om vores tilbud inden for buskørsel på vores hjemmeside 👉 www.vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.