VT Bus i Farum med Kolding IF Fodbold

Lørdag den 15. april kørte VT Bus med Kolding IF Fodbolds hold i Gjensidige Kvindeligaen, der var en tur i Farum for at møde FC Nordsjælland. Med på turen var en bus med Kolding IF Fodbolds U/13-pigehold, der sikrede Kolding IF Fodbold fantastisk opbakning fra lægterne. Opgøret sluttede 0-0.


Bag rattet i vores to komfortable turistbusser sad chaufførerne Jesper og Poul Henning.


VT Bus takker Kolding IF Fodbold for turen og ønsker klubbens hold i Gjensidige Kvindeligaen et godt forår. Go Kolding IF!


VT Bus er guldpartner i Kolding IF Fodbold og gennem flere år busleverandør og samarbejdspartner til klubben på Marcus Allé.


Læs mere om VT Bus på 👉 www.vtbus.dk


Har du brug for buskørsel i behagelige turistbusser? I VT Bus har vi vognparken til alt fra den lille udflugt til større transportopgaver med flere busser. Med os som din busleverandør kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring.


Ønsker du at booke en eller flere af vores moderne turistbusser til din bustur, eller ønsker du mere information?

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.