VT Bus øger samarbejdet med Kolding IF Fodbold og bliver Guldpartner

Trekantområdets busselskab VT Bus har forlænget og forøget sit engagement i Kolding IF Fodbold. Med den nye 2-årig aftale bliver VT Bus Guldpartner i Koldings fodboldstolthed, Kolding IF.

De seneste to år har Kolding IF Fodbold kørt tæt parløb med VT Bus som Sølvpartner, og med forlængelsen af samarbejdet bliver Kolding IF’s hold i Gjensidige Kvindeligaen, 2. Division herre og eliteungdom fortsat kørt i VT Bus’ nye og behagelige turistbusser.

- Vores 2-årige samarbejde med Kolding IF Fodbold har givet VT Bus en stærk platform i Kolding i forhold til at skabe synlighed i slotsbyen og blive en del af et aktivt og velfungerende netværk i Kolding IF, og det skyldes, at Kolding IF Fodbold er en professionel medspiller. Det er en cadeau til det arbejde, som Kolding IF udfører, at vi øger vores engagement og samarbejde med klubben og bliver Guldpartner i de kommende to år, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.

- Baggrunden for at øge vores samarbejdsaftale med Kolding IF Fodbold er, at vi i VT Bus gerne vil skabe et endnu stærkere netværk i Kolding og gøre Trekantområdets busselskab endnu mere synligt i Kolding Kommune, siger Benny Petersen.

Kommerciel ansvarlig i Kolding IF Fodbold, Michael Flyvholm glæder sig over VT Bus’ øgede engagement i fodboldklubben.

- Vi er meget glade for at fortsætte turen med VT Bus. Brødrene Henning og Benny Petersen samt resten af selskabet har ikke bare været garant for god buskørsel - de er også en rigtig god tilvækst for netværket. At de så samtidig opgraderer til Guldpartner gør en kæmpe forskel for klubben i sin helhed, siger Michael Flyvholm.

Ønsker du at booke en eller flere af vores moderne turistbusser til din bustur, eller ønsker du mere information?

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.