​VT Bus kørte sejre hjem for Kolding IF Fodbold

Lørdag kørte vi en flot 5-1 sejr hjem for Kolding IF Fodbolds 2. divisionshold, der besejrede B93 på Østerbro Stadion i topkampen. Søndag var vi en tur i Thisted med Kolding IF’s hold i Gjensidige Kvindeliga, og det blev til en 1-0 sejr til Kolding IF. Med sejren fik Kolding IF Fodbold lagt afstand til netop FC Thy - ThistedQ med tre point.

Lørdag var vi også en tur i Køge med FC Fredericia, der med 2-2 mod HB Køge, fortsat fører Nordic Bet Ligaens Kvalifikationsspil på bedre målscore end HB Køge med tre kampe igen af årets turnering.

Herfra VT Bus skal der også lyde et stort tillykke til Fredericia HK, der med en 26-24 sejr ude over Skanderborg Aarhus søndag sikrede sig en plads i semifinalen. Det er første gang siden 1980, at Fredericia HK skal spille om medaljer. VT Bus er basispartner i Fredericia HK.

Du kan læse mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel på

👉 www.vtbus.dk

Har du brug for bustransport i komfortable og moderne turistbusser?

Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk og få et tilbud på din buskørsel. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i bustransport i Danmark og i Europa.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.