FC Fredericia og Kolding IF Fodbold klar til spændende afslutning

I VT Bus er vi glade for at bakke op om FC Fredericia og Kolding IF Fodbold. I weekenden blev sidste runde af grundspillet i 1. Division spillet, og resultaterne i grundspillet betyder, at FC Fredericia er en del af oprykningsspillet på en 5. plads, mens Kolding IF Fodbold skal kæmpe for at undgå nedrykning i nedrykningspillet. Skive IK Og Vendsyssel FF er formodentlig de to klubber, som Kolding IF Fodbold skal holde under sig, når turneringen er færdigspillet om ti runder, hvis det skal blive til en ny sæson i 1. division.


- Vi glæder os til at følge Kolding IF Fodbold og FC Fredericia i de afgørende kampe, og vi håber, at klubbernes hårdt prøvede tilskuere kan få adgang til at se de afgørende på stadion, hvor fodbold skal ses, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


VT Bus er sølvpartner i Kolding IF Fodbold og eksponeringspartner i FC Fredericia. Busselskabet kører for begge klubber til udekampene.


Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for buskørsel. Kontakt os på  28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


VT Bus løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.


Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.