VT Bus medspiller på Madsby Pige Cup


I weekenden (den 2.-4. juni) har vi i VT Bus fornøjelsen af at stå for bustransporten til fodboldstævnet Madsby Pige Cup - Danmarks største og hyggeligste pigestævne, i Fredericia.


Med fem busser kører vi shuttlekørsel fra indkvarteringsstederne til banerne i Madsby, og vi glæder os til at køre for de mange deltagere til Danmarks største og hyggeligste pigestævne.


Madsby Pige Cup er et internationalt fodboldstævne med hold fra Danmark, Sverige og Tyskland fra U/8 op til U/14, der i år har rekorddeltagelse med 196 tilmeldte hold.


Læs mere om Madsby Pige Cup

👉 https://www.madsbypigecup.dk/


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel med nye og komfortable turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på ☎️ 28 44 80 02 / 📮 vt@vtbus.dk eller besøg vores hjemmeside.


👉 www.vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.