To nye MAN-turistbusser på plads i vognparken

Jubii, så kom dagen hvor vi i VT Bus modtog vores to nye MAN Lions Coach R08-turistbusser. Vi glæder os til at præsentere vores mange passagerer, kunder og samarbejdspartnere for de to splinternye turistbusser, der giver en transportoplevelse af højeste kvalitet. Begge busser har plads til 53 passagerer.


- Vores kunder efterspørger høj komfort, stor sikkerhed og behagelig transport, når de booker turistbusser, og vi ser frem til at tilbyde dem buskørsel i turistbusser af højeste kvalitet med vores to nye MAN Lions Coach R08-turistbusser. Det er altid specielt at modtage nye busser til vores vognpark, og vi takker MAN Truck & Bus Danmark A/S, som har leveret busserne til VT Bus, for et godt samarbejde i forbindelse med købet af de to fabriksnye turistbusser, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


- Senere på sommeren modtager vi vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker fra MAN Truck & Bus Danmark A/S, der er en dobbeltdækker i topklasse. Det glæder vi os til, siger Benny Petersen.


VT Bus har allerede god erfaring med MAN Lions Coach R08, da selskabet har en turistbus af denne model på vejene, som kører for FLIXBUS.


Vil du høre mere om mulighederne for bustransport med vores nye MAN Lions Coach R08-turistbusser eller bestille en tur med dem. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller  vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.