VT Bus sponsorerer bus til topbrag med Kolding IF Fodbold

Efter en flot forårssæson har Kolding IF Fodbold spillet sig op på en af oprykningspladserne i 2. Division, og søndag gælder det den vigtige topkamp ude mod Aarhus Fremad.


For at sikre KIF-spillerne den optimale opbakning på Riisvangen Stadion har vi sponsoreret en bus til Kolding IF Fodbold, så klubbens samarbejdspartnere i Koldings stærkeste netværk kan støtte klubben på opløbsstrækningen i 2. Divisions tætte oprykningsræs.


I VT Bus er vi Guldpartner og busleverandør til Kolding IF Fodbold. Søndag kører vi også spillerbussen og fansene fra KIF Support, der i samarbejde med Mediator A/S har arrangeret bustur til kampen. Så vi håber og tror på, at Riisvangen bliver hvid og blå søndag eftermiddag.


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel med komfortable turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 / vt@vtbus.dk eller besøg vores hjemmeside.


👉 www.vtbus.dk


Billedtekst: Fotos fra, da vi kørte med spillere og fans fra Kolding IF Fodbold og KIF Support til udekampen mod B.93.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.