Kæmpe tillykke med oprykningen til Kolding IF Fodbold


I VT Bus er vi Guldpartner og busleverandør i Kolding IF Fodbold. I går havde vi fornøjelsen af at køre oprykningen fra 2. Division hjem for Kolding IF Fodbold, da klubben besejrede AB Gladsaxe med 3-1 på Gladsaxe Stadion, og da resultatet af det senere opgør mellem Esbjerg og B.93 samtidig flaskede sig, kunne oprykningsfesten begynde i både spillerbussen og fanbussen.

- Fra VT Bus skal der lyde et STORT tillykke til Kolding IF Fodbold og alle omkring klubben med en flot oprykning til NordicBet Ligaen. Vi ser frem til at følge KIF Fodbold i landets næstbedste række, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.

- Den opbakning Kolding IF Fodbold oplever både hjemme på AutoCentralen Park og på udebane er imponerende. Flere kampe med omkring 3.000 tilskuere på hjemmebane viser, at Kolding er en fodboldby, og at Kolding IF Fodbold hører til i NordicBet Ligaen, siger Benny Petersen.​

I går kørte vi spillerbussen for Kolding IF Fodbold og fanbussen for KIF Support. Tak for turene i denne sæson. Vi ses i NordicBet Ligaen.​​​

Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel med nye og komfortable turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk.

Arkivfoto

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.