​VT Bus på skøn rundtur i Syddanmark

Tirsdag, onsdag og torsdag i sidste uge kørte vi for VisitDenmark, der viste skønne Syddanmark frem for en gruppe af internationale rejseagenter i vores splinternye MAN Lions Coach R08.


Første dag bød blandt andet på besøg på Marsk Tower og Rømø, mens dag to bød på hvalsafari i Lillebælt og Bridgewalking i Middelfart, besøg i Kolding og Christiansfeld. Dag tre begyndte i GIVSKUD ZOO og Kongernes Jelling, inden dagen sluttede med på besøg på Ribe Vikingecenter og efterfølgende sightseeing i Ribe.


I VT Bus er vi glade for at kunne være med til at vise vores skønne landsdel frem for internationale gæster, og vi takker Go VisitDenmark for opgaven.


Efterspørger du en komfortabel turistbus til din bustransport? Hos VT Bus bliver din bustur kørt i behagelige turistbusser, og vores hold af dygtige chauffører sikrer, at din gruppe kommer trygt og sikkert ud og hjem.


Læs mere om vores tilbud på vores hjemmeside

👉 www.vtbus.dk


Eller book din bustransport med VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dkFå et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.