​Fabriksny dobbeltdækker i topklasse på plads i VT Bus


I dag fik vi leveret vores fabriksnye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker. Med den nye komfortable dobbeltdækker, har vi fornyelsen af vores vognpark på plads.


Denne sommer har vi udover Neoplan Skylineren sagt velkommen til to splinternye MAN Lions Coach R08-turistbusser. Vi udskifter løbende vores vognpark, så vores turistbusser altid er af topkvalitet og lever op til den nyeste miljønorm.


Den nye dobbeltdækker har plads til 81 passagerer.


- Vi glæder os til at tage vores nye lækre Neoplan Skyliner i brug. Det er en dobbeltdækker i topklasse, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores mange passagerer, kunder og samarbejdspartnere en transportoplevelse med fokus på høj komfort og stor sikkerhed med vores Neoplan Skyliner-dobbeltdækker, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


Vores nye Neoplan Skyliner er leveret af MAN Truck & Bus Danmark, som også har leveret vores to nye Man Lions Coach R08-turistbusser. Stor tak til MAN Truck & Bus Danmark.


Vil du bestille en tur i vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker eller en af vores andre komfortable turistbusser? Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.