VT Bus bakker op om FC Fredericia og Kolding IF Fodbold

I VT Bus bakker vi op om elitefodbolden i Trekantområdet. Vi er guldsponsor og busleverandør i Kolding IF Fodbold og eksponeringspartner og busleverandør i FC Fredericia. I weekenden sparker de to klubber sæsonen i NordicBet Ligaen i gang.


Oprykkerne fra Kolding IF tager søndag kl. 14.00 imod Superliga-nedrykkerne AC Horsens hjemme på Autocentralen Park. Samtidig tager FC Fredericia hjemme på Monjasa Park imod Hobro IK.


- I VT Bus glæder vi os til at følge FC Fredericia og Kolding IF Fodbold i den kommende sæson i NordicBet Ligaen. Det bliver spændende at se om de to klubber kan fortsætte de gode takter fra foråret. Vi har gennem flere år været samarbejdspartner i Kolding IF Fodbold og FC Fredericia og er stolte af at være en del af klubbernes aktive netværk, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


- Vi håber og tror, at rigtig mange fredericianere og koldingensere vil bakke op om deres lokale klubber i NordicBet Ligaen i sæsonpremieren, for fodbold skal ses på stadion, slutter Benny Petersen.


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel med nye og komfortable turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


I løbet af sommeren har vi i VT Bus opgraderet vognparken med to fabriksnye turistbusser og en splinterny dobbeltdækker.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.