​Vores turistbusser nyder sommeren på vejene


Selvom sommeren er over os, så keder vi os ikke i VT Bus. Du kan også i denne uge møde vores komfortable turistbusser i ind- og udland, og vores rutebiler i Vejle og Billund Kommuner. ​

Vi har blandt andet en gruppe på en 17-dages rundrejse i Norge, er til Formel 1 på Spa i Belgien med Panter Rejser, og vores Van Hool-konferencebus er i Bürstadt i Sydtyskland med Vejle Spring Team, der deltager i GYMNASTICA BÜRSTADT fra den 26. til den 29. juli. 


I aften kører vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker, når FC Fredericia skal en tur til Haderslev og møde Sønderjyske Fodbold, og søndag kører vi til Polen med Jelling Jagtrejser, og så har vi en bus, der kører togbus for DSB i denne uge.

Du kan også møde vores FlixBusser på vejene. Vi kører ruterne 626 Søndervig til København, og 633 Horsens til Københavns Lufthavn (i hverdagene) for FlixBus, som vi har et langvarigt samarbejde med.

Vi takker vores kunder og samarbejdspartnere for turene, og vi håber alle har og får en god tur med VT Bus.

Mange af vores ruter, som vi kører som lokalbusoperatør i Vejle Kommune for Sydtrafik, er gået på sommerferie. Men vi har fornøjelsen af at køre den gratis shuttlebus, som VisitVejle og Vejle Kommune tilbyder til områdets turister, og vi glæder os over at kunne være med til at vise områdets seværdigheder frem for turister fra nær og fjern. Den gratis Shuttlebus kører til og med den 13. august. ​​

Vidste du, at vi i løbet af sommeren har opgraderet vores vognpark med tre fabriksnye turistbusser? Du kan læse mere om vores tilbud inden for buskørsel på vores hjemmeside: ​​​​

👉 www.vtbus.dk

Efterspørger du en komfortabel turistbus til din bustransport? Hos VT Bus bliver din bustur kørt i behagelige turistbusser, og vores hold af dygtige chauffører sikrer, at din gruppe kommer trygt og sikkert ud og hjem.


Book din bustransport med VT Bus på 28 44 80 02 eller 📧 vt@vtbus.dk

Foto: På billederne ses vores nye Man Lions Coach på vej til Formel 1 på Spa, og vores shuttlebus, der giver turister mulighed for at komme gratis rundt til områdets attraktioner. Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.