VT Bus med på holdet i KIF Kolding

Trekantområdets busselskab VT Bus og håndboldklubben KIF Kolding indgår toårigt samarbejde. Med aftalen bliver VT Bus partner og busleverandør i traditionsklubben, der er Danmarks mest vindende håndboldklub på herresiden.

Direktør i VT Bus Benny Petersen ser frem til at blive en del af holdet i KIF Kolding.


- Vi glæder os til at blive en del af KIF Kolding og netværket omkring klubben. Vi har mange gode kunder og samarbejdspartnere i Kolding, og derfor var det oplagt for os at blive sponsor og busleverandør i KIF Kolding. Med samarbejdet har vi nemlig mulighed for at give noget tilbage til byen og området, og samtidig skaber vi med aftalen endnu mere synlighed omkring VT Bus i en driftig by som Kolding, siger Benny Petersen.


- Man kan ikke sige Kolding uden at sige KIF Kolding, og vi håber, at vores opbakning kan bidrage positivt til den rejse, mod at komme tilbage i dansk håndbolds top, som KIF Kolding er på. I VT Bus har vi en stor kærlighed for sport, og vi står for transporten af flere af Trekantområdets eliteklubber med vores nye og komfortable turistbusser. Aftalen med KIF Kolding passer rigtigt godt ind i vores strategi om at markedsføre VT Bus gennem samarbejde med områdets sportslige fyrtårne, siger Benny Petersen.


Hos KIF Kolding glæder salg- & sponsoransvarlig Simon Nielsen sig til, at klubbens hold i Herreligaen bliver godt kørende i VT Bus’ nye og behagelige turistbusser. I sommeren 2023 har Trekantområdets busselskab styrket vognparken med tre fabriksnye turistbusser.


- Vi er utroligt glade for, at vi har indgået et fremtidigt samarbejde med VT Bus. Vi ser meget frem til at benytte de eksklusive busser fra VT Bus, når vi skal rundt i landet. Vi deler mange af de samme værdier som fællesskab og sammenhold - vi kommer helt sikkert til at spille hinanden gode. Netop derfor er dette samarbejde et godt match for os, siger Simon Nielsen.


Ønsker du at booke en eller flere af vores moderne turistbusser til din bustur, eller ønsker du mere information?

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Billedtekst: På billedet ses fra venstre vognmand Henning Petersen fra VT Bus, salg- & sponsoransvarlig Simon Nielsen fra KIF Kolding, og Benny Petersen, direktør i VT Bus foran VT Bus’ helt nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.