Første tur med KIF Kolding


Lørdag havde vi og vores komfortable turistbusser vores første tur med KIF Kolding og fanklubben Den Gyldne Hånd efter, at vi er blevet busleverandør og partner i håndboldklubben. Turen gik til Hillerød, hvor Nordsjælland Håndbold ventede i 1/8-finalen i pokalturneringen, Santander Cup.


Fansene gav Kolding-spillerne en flot velkomst til Hillerød. Desværre endte opgør med en 24-23 sejr til hjemmeholdet Nordsjælland Håndbold. Det kan dog ikke ødelægge vores glæde over, at vi kører for Danmarks mest vindende håndboldklub på herresiden i VT Bus’ nye og behagelige turistbusser. Hen over sommeren har vi opgraderet vores vognpark med tre fabriksnye turistbusser.


På lørdag den 2. september kl. 16.00 gælder det hjemme i Sydbank Arena sæsonpremieren i HTH Herreligaen, hvor Mors-Thy Håndbold kommer på besøg. Der er dømt håndboldfest, for Dankemi har købt alle pladser i arenaen for at fejre KIF Koldings 40-års jubilæum i håndboldligaen.


Du kan hente din gratis billet til opgøret her 👇🏻

https://billet.kif.dk/kampe


Så kom gratis i Sydbank Arena og vær med til at fejre KIF Koldings 40 år på toppen!


Læs om vores tilbud indenfor bustransport

👉 www.vtbus.dk


Vil du bestille en tur i vores tre splinternye turistbusser, eller en af vores andre komfortable busser? Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.