VT Bus bakker op om Trekantområdets eliteklubber


Vidste du, at Kolding IF FodboldKIF Kolding og FC Fredericia kører i nye og behagelige turistbusser fra VT Bus? Som Trekantområdets busselskab er vi glade for at køre for og bakke op om områdets eliteklubber. I går kørte vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker en 1-0 sejr hjem med Kolding IF Fodbold, der besejrede HB Køge. Tillykke med sejren Kolding IF.

I morgen kører vi for KIF Kolding, der på udebane skal møde TMS Ringsted i HTH HERRELIGAEN, og søndag kl. 14.00 skal FC Fredericia forsøge at fortsætte de gode takter i NordicBet Ligaen hjemme mod FC Helsingør.

VT Bus er:

* Busleverandør og Partner i KIF Kolding


* Busleverandør og Guldpartner i Kolding IF Fodbold


* Busleverandør og Eksponeringspartner i FC Fredericia

Mangler du en komfortabel turistbus til din bustransport? I VT Bus skræddersyr vi altid din tur efter dine ønsker. Det sikrer, at din kørsel med os, lever fuldt ud op til dine forventninger. 


Kombinationen af en vognpark med moderne turistbusser og vores hold af dygtige chauffører får dig og din gruppe trygt og sikkert ud og hjem. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring.

Læs mere om vores tilbud inden for bustransport

👉 www.vtbus.dk

For yderligere information eller et konkret tilbud på din tur

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.