​FC Fredericia skal ikke hjem - De skal videre

I aftes havde vi fornøjelsen af at køre for FC Fredericia, som ude slog AaB 3-2 i Aalborg i Oddset Pokalen. Tillykke til FCF med sejren og deltagelsen i 4. runde af pokalturneringen. I VT Bus er vi busleverandør og eksponeringspartner i FC Fredericia.

På torsdag skal Kolding IF Fodbold forsøge at følge i FC Fredericias fodspor, når klubben hjemme på Autocentralen Park møder Superligaklubben FC Nordsjælland i Oddset Pokalen. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00. Fra VT Bus skal lyde en opfordring til at komme på stadion og bakke op om Kolding IF.

VT Bus er busleverandør og Guldpartner i Kolding IF Fodbold.

Det er ikke kun Trekantområdets eliteklubber i fodbold, som VT Bus bakker op om. Vi er også busleverandør og partner i håndboldklubben KIF Kolding, som vi kører for i aften med vores behagelige turistbusser, når klubben ude møder TTH Holstebro i HTH Herreligaen. Opbakningen til Kolding-spillerne er sikret, da vi også sender en bus afsted med fanklubben Den Gyldne Hånd. Kom så KIF!

Mangler du en komfortabel turistbus til din bustransport? I VT Bus skræddersyr vi altid din tur efter dine ønsker. Det sikrer, at din kørsel med os, lever fuldt ud op til dine forventninger. Kombinationen af en vognpark med moderne turistbusser og vores hold af dygtige chauffører får dig og din gruppe trygt og sikkert ud og hjem. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring.

Læs mere om vores tilbud inden for bustransport

👉 www.vtbus.dk

For yderligere information eller et konkret tilbud på din tur

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk

Foto: Arkiv. 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.