​Tag familien med på ski i Zell am See i uge 4 med VT BusSå er det igen ved at være tid til VT Bus’ traditionsrige skiferie. Turen giver dig og din familie en fantastisk uge på ski i Zell am See i Østrig i uge 4, 2024. Med skirejsen får du transport i førsteklasses turistbus, overnatninger med halvpension på ét af de bedste hoteller i området og seks hele dage på ski.


Skiferien er for alle, uanset om du er nybegynder eller rutineret skiløber. Vores skirejse i turistbus er mere klimavenlig, end hvis du og familien tager bilen eller flyet til Alperne.

VT Bus er medlem af Rejsegarantifonden.

Læs mere om VT Bus skiferie (Program og tilmeldingsblanket)

Program Skiferie uge 4, 2024

Er du interesseret i at booke plads eller få mere info om vores skitur, så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk eller læs mere i nedenstående link.


Der tages forbehold for eventuelle tastefejl i program og tilmeldingsblanket.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.